Maalipyssy pelkää VAR:in tuhoavan Valioliigan peli-ilon: ”Siitä tulee antikliimaksi”

© Kuva: Getty Images
Mestaruus katkolla La Ligassa! käytä hyväksesi vetoidea ja talletusbonus!

Englannin Valioliiga on saamassa tulevalle kaudelle muiden Euroopan huippusarjojen tapaan ensi kaudeksi videotuomari VAR:in käyttöönsä. Mielipiteitä jakava systeemi on jo otettu aiemmin käyttöön Espanjan La Ligassa, Saksan Bundesliigassa ja Italian Serie A:ssa.

Englannin maajoukkuehyökkääjä Callum Wilson suhtautuu mullistavaan muutokseen epäröivästi. Bournemouth-tähti pelkää muutoksen vievän jalkapallon hauskan puolen.

Wilson pääsi kärsimään VAR:ista myös sunnuntain Nations Leaguen pronssiottelussa Sveitsiä vastaan. Hyökkääjän maali hylättiin tuolloin videotarkistuksen jälkeen, jonka myötä Englanti joutui rangaistuspotkukilpailuun.

Englanti kuitenkin vei lopulta turnauksen kolmoissijan.

– Olen pettynyt, etten päässyt tekemään voittomaalia. Ensi kaudelle uskon sen olevan juuri sitä, Wilson kommentoi epäilevästi Sky Sportsille.

– Se vie pelistä paljon hauskoja asioita. Teet maalin ja tuuletat sitä, mutta joudut odottamaan hyväksytäänkö sitä. Kun sitä ei hyväksytä, siitä tulee antikliimaksi.

– Se on henkilökohtaisesti turhauttavaa. Hän oli iso toppari ja minä liikuin vain vähän sivulle saadakseen hänet kiinni. Hän vain kaatui maihin.

– Jos puolustaja kaatuilevat ensi kaudella tuolla tavalla maihin, tulee paljon hylättyjä maaleja, jotka olisi pitänyt hyväksyä. Tämä on kontaktilaji ja hyökkääjillä tulisi olla etu.

Wilson viimeisteli tällä kaudella 14 maalia Valioliigassa. Maalisyöttöjä kertyi yhdeksän kappaletta.


Real Madrid – Villarrealia | JÄTTIKERROIN 50.00 REAL MADRIDILLE

1. Avaa pelitili NordicBetille.
2. Talleta – saat talletuksesi tuplana 100€ asti.
3. Nappaa jättikerroin 50.00 Real Madridin voitolle ja lyö veto!

Mestaruus katkolla La Ligassa! käytä hyväksesi vetoidea ja talletusbonus!