HJK:n ja Hongan välinen Veikkausliigan ”metroderby” tarjosi ensimmäisellä jaksollaan vauhtia, muttei kovin paljoa vaarallisia tilanteita.

Riku Riski toimitti pallon Hongan maaliin jo ottelun alkuvaiheissa, ollen kuitenkin tilanteessa paitsiossa.

Telia 5G Arenan isännät tuntuivat hakeneen maalia kokonaisvaltaisemmilla hyökkäyksillä, jotka kuitenkin toistuvasti kilpistyivät keltaiseen seinään.

Kummallekaan joukkueelle ei kirjattu avauspuolikkaalla ainuttakaan laukausta maalia kohti, joten veskareiden ansioksi ei 0-0 -taukotilannetta voi sanoa.

HJK Helsinki

@hjkhelsinki
45'+ Avauspuoliaika paketissa ja tauolle siirrytään maalittomassa tilanteessa. Molempien joukkueiden puolustukset olivat iskussa ja erinomaiset maalipaikat jäivät vähiin. Hetken huilin päästä jatketaan.