© Kuva:

Minnesota – Philadelphia: iltalypsy Philadelphialla

MLS
Minnesota – Philadelphia
Sunnuntai 02.06 klo 23:00

Jalkallosunnuntai päätetään MLS:n iltakamppailulla Minnesota Unitedin ja Philadelphia Unionin välillä. Jotkut meistä eivät saa ikinä jalkapallosta ja betsaamisesta tarpeekseen – siksi onkin mahtavaa, että MLS:n tapainen sarja sekä Unibet TV:n suorat striimit täyttävät tyhjiä hetkiä elämässämme.

Minnesota tuli mukaan MLS:ään pari kautta sitten täydennysmenettelyn kautta ja on vasta opettelemassa pärjäämistä sarjan vaatimusten kanssa. Tänä vuonna joukkue on menestynyt mukavasti ja vastikään avatulla stadionilla saatetaan hyvinkin nähdä jatkopelejä. Meille tutuin pelaaja Minnesotan riveissä on varmasti keskikentällä hääräävä Huuhkajien maajoukkuemies Rasmus Schüller. Viime kierroksella Minnesotasta ei ollut vastusta Atlantalle – joskin numerot repesivät hieman liikaakin pelitapahtumiin nähden. Joukkue painii tällä hetkellä muutaman poissaolon kanssa.

Philadelphia on ollut sarjassa tälla kaudella oikein hyvä. Siihen nähden viime pelissä kotitasapeli läntisen konferenssin pahnanpohjimmaista Coloradoa vastaan oli pettymys. Philadelphian kolmen ottelun voitoton putki halutaan varmasti katkaista ja vaikka siihen ei pelkkä haluaminen riitäkään, joukkueen peruslaatu on isäntiä vahvempi, eikä sen kuulu olla kovinkaan selkeä altavastaaja tähän otteluun. Joukkueen terveystilanne on tällä hetkellä hyvä.

Vetosuositus

Vetomarkkinoilla Minnesota on asetettu himpun verran liian suureksi suosikiksi. Tähän tartutaan, sillä pienestä suvantovaiheesta huolimatta Philadelphiaa ei sovi vähätellä. Vetosuosituksena on Philadelphia voittaa ottelun kertoimella 2,95.

Lunasta paras tarjous Unibetin kautta!

Lyö veto otteluun Minnesota – Philadelphia ja kohteeseen veto Philadelphia voittaa ottelun. Jos Vancouver voittaa ottelun, saat 295 euroa riskittömän 100 euron vedon avulla. Jos ottelu päättyy tasan tai Minnesota voittaa, saat panoksen takaisin 100€ asti. Voit lyödä myös pienemmän riskittömän vedon (min. 10€).

Jos et halua lyödä riskitöntä vetoa, voit lunastaa myös 200% talletusbonuksen. Näin saat esimerkiksi 20€ talletuksella heti 60€ pelirahaa. Tallettamalla 100€ saat maksimibonusrahan 200€.

Lyö riskitön 100€ veto näin:

  1. Avaa pelitili ja tee talletus.
  2. Lyö veto riskittömästi 100€ asti.
  3. Jos vetosi häviää, saat rahat takaisin.

Lunasta 200% talletusbonus näin:

1. Avaa pelitili.
2. Tee talletus.
3. Saat talletuksen kolminkertaisena takaisin 200€ asti.

Katso matsi suorana lähetyksenä ilmaiseksi!

Unibet TV näyttää laajasti huippu-urheilua. Pääset katsomaan esimerkiksi MLS:n ottelut, joten myös tämä ottelu on katsottavissasi ilmaiseksi. Pelitililläsi pitää olla rahaa tai veto lyötynä viimeisen 24h aikana, jotta näet pelit. Kun otat vihjeen talteen, pääset siis heti myös pelin ääreen!

MLS:n lisäksi näet myös esimerkiksi La Ligan, Ranskan Ligue 1:n, Championshipin, Serie A:n, Bundesligan ja FA Cupin matseja. Lisäksi esimerkiksi jääkiekon MM-kisat, tennis ja NBA ovat saatavillasi, kun käytät Unibet TV:tä.

Katso illan peli ja huippu-urheilua ilmaiseksi tästä!

Lisätietoa:

Riskitön veto tarkoittaa sitä, että saat panoksesi takaisin, jos vetosi häviää. Voit lyödä minkä tahansa suuruisen vedon 10-100€ väliltä. Palautettu panos maksetaan bonusrahana 100€ asti. Lyö vetoa 4x bonuksesi verran ennen rahan nostoa yli 1,4 kertoimella.