Miten käy Teemu Pukin? – Norwichin päävalmentaja kommentoi uutta hyökkääjähankintaa: ”Täydellinen paketti”

© Kuva: Getty Images

Norwichin päävalmentaja Daniel Farke pitää joukkueen uutta hankintaa Josip Drmiciä lähes täydellisenä hyökkääjänä.

Norwich vahvisti aiemmin tänään hankkineensa Drmicin kolmivuotisella sopimuksella (uutinen).

– Halusimme hankkia uuden hyökkääjän ja löysimme kaverin, joka on todistanut kykynsä korkeimmalla tasolla. Hänellä on paljon pelejä Bundesliigassa ja hänellä on hyvät tilastot Sveitsin maajoukkueessa, Farke sanoi Norwichin verkkosivuilla.

Drmic on tehnyt Sveitsin maajoukkueessa kymmenen maalia 32 ottelussa. Hän on edustanut maataan kaksissa MM-kilpailuissa sekä tämän kesän Kansojen liigan lopputurnauksessa.

26-vuotias Drmic siirtyy Norwichiin Borussia Mönchengladbachista. Hän on pelannut Bundesliigassa kaikkiaan 105 ottelua kuuden kauden aikana. Sveitsiläishyökkääjä on edustanut Saksassa Mönchengladbachin lisäksi Hamburger SV:tä, Leverkusenia ja Nürnbergiä.

– Hänellä on ollut vaikeat pari vuotta nyt loukkaantumisten takia, mutta hän on täydellinen paketti. Kaksi tai kolme vuotta sitten Euroopan isoimmat seurat olivat kiinnostuneita hänestä. Uskomme, että hänen parhaat päivänsä ovat vielä edessä, Farke analysoi.

Norwichin viime kauden paras maalintekijä ja nousun takuumies oli Suomen jalkapallomaajoukkueen hyökkääjä Teemu Pukki. Drmicin hankinta lisännee kilpailutilannetta viime kauden Mestaruussarjan maalikuninkaalle huomattavasti aiempaan verrattuna.