Ykkönen
MuSa – TPV
Tiistai 25.06. klo 18:30

Myös Ykkösessä potkitaan tiistaina ja otetaan sieltä nostona Porissa pelattava keskikastin kamppailu MuSa – TPV. Molemmat tuntuvat saaneen Ykkösen juonesta kiinni ja odotettavissa on hyvä suomalainen jalkapallonäytelmä kauniissa kesäillassa. En ikinä kyllästy rohkaisemaan ihmisiä menemään näihin tapahtumiin. Niistä jää hyvä mieli!

MuSa väläytteli nousuvirettä jo aikaisemmin ja se huomioitiin myös näissä vetovihjeissä. Epäonnisen EIF-pelin jälkeen porilaiset ovat hakeneet kaksi vierasvoittoa TPS:stä ja AC Kajaanista. Joukkueen akilleen kantapää on ollut puolustus – omiin menee edelleen liikaa palloja. Mutta hyökkäyspäähän päin porilaisten suoraviivainen taktiikka on toiminut ja minun papereissani se on kotonaan selkeä suosikki illan otteluun.

TPV:llä tuntuu olevan kulissien takana sisäistä kähinää, mutta kentällä joukkue yrittää parhaansa ja tulostakin on tullut. Hakalle tamperelaiset eivät voineet hyvän alun jälkeen mitään. Tiivis ottelutahti olemattomalla rotaatiolla vaati veronsa monta luokkaa parempaa vierasjoukkuetta vastaan, vaikka TPV pääsi ottelun loppupuolella pelaamaan miesylivoimallakin. Joukkueen hyökkäys ei edelleenkään vakuuta, vaikka Eetu Kolu on väläytellyt aika ajoin.

Vetosuositus

MuSa jatkaa ideajoukkueena ja ansaitsee tipsin tähän peliin. Vetosuositus on MuSa voittaa ottelun kertoimella 2,15.

Lunasta paras tarjous in kautta!

Lyö vetoa esimerkiksi otteluun MuSa – TPV ja kohteeseen veto ”MuSa voittaa ottelun”. Jos MuSa voittaa ottelun, saat 215 euroa riskittömän 100 euron vedon avulla. Jos ottelu päättyy tasan tai TPV voittaa, saat panoksen takaisin 100€ asti. Voit lyödä myös pienemmän riskittömän vedon (min. 10€).

Jos et halua lyödä riskitöntä vetoa, voit lunastaa myös 200% talletusbonuksen. Näin saat esimerkiksi 20€ talletuksella heti 60€ pelirahaa. Tallettamalla 100€ saat maksimibonusrahan 200€.

Lyö riskitön 100€ veto näin:

  1. Avaa pelitili ja tee talletus.
  2. Lyö veto riskittömästi 100€ asti.
  3. Jos vetosi häviää, saat rahat takaisin.

[inline-text-ad text=”LUNASTA 100€ RISKITÖN VETO” odds=”” cta=”LUNASTA TARJOUS” url=”http://dspk.kindredplc.com/redirect.aspx?pid=44408&bid=33974″]

Lunasta 200% talletusbonus näin:

1. Avaa pelitili.
2. Tee talletus.
3. Saat talletuksen kolminkertaisena takaisin 200€ asti.

[inline-text-ad text=”LUNASTA 200% talletusbonus” odds=”” cta=”LUNASTA TARJOUS” url=”http://dspk.kindredplc.com/redirect.aspx?pid=44408&bid=33974″]