Norja – Englanti: paikka mitalipeleihin jaossa

Naisten MM-kisat
Norja – Englanti
Torstai 27.06. klo 22:00

Torstaina Norja ja Englanti ottelevat pääsystä naisten MM-kisojen välieriin. Englannin edellisessä ottelussa päähuomion varasti vastustaja Kamerunin pelaajien käytös. Paljon vähemmän on puhuttu Phil Nevillen joukkueen pelivoimasta. Torstaina joukkue joutuu paljon kovempaan testiin kuin ensimmäisellä playoff-kierroksella.

Norja joutui ensimmäisellä pudotuspelikierroksella todella tiukoille Australiaa vastaan: jatkoonmenijä selvisi vasta pilkkukisan jälkeen. Varsinainen peliaika päättyi 1-1, mutta maaleja olisi voinut tulla enemmänkin – molemmissa päissä oli tilanteita. Norjan puolustuksen pitää onnistua nähtyä paremmin, mikäli mitalipeleihin tekee mieli päästä. Joukkue on pitänyt nollat tähän asti vain heikkoa Nigeriaa vastaan.

Englannin ottelu Kamerunia vastaan meni paikoitellen sekoiluksi. Pelillisesti paremmasta joukkueesta ei ollut epäselvyyttä: naarasleijonat pitivät hermonsa kiitettävästi kasassa ja menivät selkeästi ja ansaitusti jatkoon. Englannin hyökkäys on tulivoimainen, eikä heitä vastaan ole tehty turnauksessa kuin yksi maali. Norjan voisi olettaa haastavan Englannin puolustuksen perusteellisemmin, kuin kurittoman Kamerunin.

Vetosuositus

Molemmilla joukkueilla on tulivoimaa kärjessä. Puolustussuuntaan Norjan on hieman hasardialttiimpi. Tämä ottelu haisee siltä, että maaleja saatetaan nähdä useampi. Vetosuosituksissa mennään runsasmaalisuuden puolesta: Ottelussa yli 2,5 maalia kertoimella 2,05. Veto napsahtaa sisään, jos maaleja tehdään vähintään kolme.

Lunasta paras tarjous Unibetin kautta!

Lyö vetoa esimerkiksi otteluun Norja – Englanti ja kohteeseen veto ”Ottelussa yli 2,5 maalia”. Jos ottelussa tehdään vähintään kolme maalia, saat 205 euroa riskittömän 100 euron vedon avulla. Jos ottelussa tehdään enintään kaksi maalia, saat panoksen takaisin 100€ asti. Voit lyödä myös pienemmän riskittömän vedon (min. 10€).

Jos et halua lyödä riskitöntä vetoa, voit lunastaa myös 200% talletusbonuksen. Näin saat esimerkiksi 20€ talletuksella heti 60€ pelirahaa. Tallettamalla 100€ saat maksimibonusrahan 200€.

Lyö riskitön 100€ veto näin:

  1. Avaa pelitili ja tee talletus.
  2. Lyö veto riskittömästi 100€ asti.
  3. Jos vetosi häviää, saat rahat takaisin.

Lunasta 200% talletusbonus näin:

1. Avaa pelitili.
2. Tee talletus.
3. Saat talletuksen kolminkertaisena takaisin 200€ asti.