Paraguay – Qatar: kutsuvierasta kuitille

Copa America
Paraguay – Qatar
Sunnuntai 16.06 klo 22:00

Paraguay ottelee sunnuntai-iltana Copa Americaan kutsutun, seuraavien MM-kisojen kisaisännän Qatarin kanssa. Turnaus on qatarilaisille mielenkiintoinen tasonmittaus, sillä he saavat vyölleen kovatasoisia otteluita, joista etukäteen vähiten haastava on Paraguay-matsi. Tämänkin ottelun pystyy katsomaan Unibet TV:n striimistä, joten sunnuntai-illan viihde on taattu.

Argentiina ja Kolumbia ovat toki lohkon suosikit, mutta Paraguay ei ole täysin vailla mahdollisuuksia heitä vastaan. Toki ensin heidän pitäisi selvittää tieltään tuntematon vastustaja Lähi-idästä, eikä sekään tule olemaan ihan yksinkertaista. Paraguay ei kuulu mantereensa kärkijoukkueisiin, mutta sillä on laittaa kohtuulaadukasta miehistöä kentälle. Etenkin Bolognassa maaleja tehtailevan Federico Santanderin tähti on nousussa.

Qatar kairasi alkuvuodesta Asian Cupista mestaruuden. Loppuottelussa kaatui Japani lukemin 3-1. Joukkue pelasi ennen Copaa harjoitusottelun Brasiliaa vastaan ja hävisi 2-0. Joukkue on näihin kahinoihin nimetön, mutta Paraguayn tasoisia joukkueita vastaan sillä on mahdollisuutensa. Félix Sánchez Basin luotsaama joukkue pelaa tiukasti yhteen ja Paraguayn suurta suosikkiasemaa vetomarkkinoilla voi hieman kyseenalaistaa.

Vetosuositus

Copa American alku on mennyt vetojen suhteen aivan mukavasti ja yritetään jatkaa pelikassan lihotusta qatarilaisten venymisellä pisteille. Vetosuositus on siis Tuplamahdollisuus X2 kertoimella 2,10.

Lunasta paras tarjous Unibetin kautta!

Lyö veto otteluun Paraguay – Qatar ja kohteeseen veto Tuplamahdollisuus X2. Jos ottelu päättyy tasan tai Qatar voittaa, saat 210 euroa riskittömän 100 euron vedon avulla. Jos Paraguay voittaa, saat panoksen takaisin 100€ asti. Voit lyödä myös pienemmän riskittömän vedon (min. 10€).

Jos et halua lyödä riskitöntä vetoa, voit lunastaa myös 200% talletusbonuksen. Näin saat esimerkiksi 20€ talletuksella heti 60€ pelirahaa. Tallettamalla 100€ saat maksimibonusrahan 200€.

Lyö riskitön 100€ veto näin:

  1. Avaa pelitili ja tee talletus.
  2. Lyö veto riskittömästi 100€ asti.
  3. Jos vetosi häviää, saat rahat takaisin.

Lunasta 200% talletusbonus näin:

1. Avaa pelitili.
2. Tee talletus.
3. Saat talletuksen kolminkertaisena takaisin 200€ asti.

Katso matsi suorana lähetyksenä ilmaiseksi!

Unibet TV näyttää laajasti huippu-urheilua. Pääset katsomaan esimerkiksi Copa American ottelut, joten myös tämä ottelu on katsottavissasi ilmaiseksi. Pelitililläsi pitää olla rahaa tai veto lyötynä viimeisen 24h aikana, jotta näet pelit. Kun otat vihjeen talteen, pääset siis heti myös pelin ääreen!

Copa American lisäksi näet myös esimerkiksi La Ligan, Ranskan Ligue 1:n, Championshipin, Serie A:n, Bundesligan, MLS:n ja FA Cupin matseja. Lisäksi esimerkiksi jääkiekon MM-kisat, tennis ja NBA ovat saatavillasi, kun käytät Unibet TV:tä.

Katso illan peli ja huippu-urheilua ilmaiseksi tästä!

Lisätietoa:

Riskitön veto tarkoittaa sitä, että saat panoksesi takaisin, jos vetosi häviää. Voit lyödä minkä tahansa suuruisen vedon 10-100€ väliltä. Palautettu panos maksetaan bonusrahana 100€ asti. Lyö vetoa 4x bonuksesi verran ennen rahan nostoa yli 1,4 kertoimella.