Naisten MM-kisat
Ranska – Etelä-Korea
Perjantai 07.06 klo 22:00

Naisten MM-kisat alkavat perjantaina Ranskassa ja kisojen avausottelussa Stade de Francella emäntämaa Ranska kohtaa Etelä-Korean. Ranska on yksi kisojen suosikeista ja hyvin iso suosikki myös voittamaan avausottelunsa, sillä korealaisilla on perinteisesti ollut vaikeuksia aivan huippumaita vastaan.

Ranskan joukkue on yksi maailman parhaita maajoukkueita ja mikä tahansa muu kuin voitto avausottelusta olisi sille katastrofi. Les Bleusin lohko ei ole vaikeimmasta päästä, kuten jo kertoimistakin voi päätellä. Ranskan joukkueesta kannattaa seurata etenkin Eugenie Le Sommeria, joka on tehnyt maajoukkueessa yhteensä 74 maalia.

Etelä-Korea ei kuulu kisojen kuumimpien suosikkien joukkoon, mutta sangen tuoreeksi maaksi naisten jalkapallon parissa joukkue on melko pätevä. Suurimmat puutteet huipputasolla ovat tähän asti olleet alakerran toimivuudessa ja varmuudessa. Hyökkäyssuuntaan korealaisten nippu ei ole hassumpi.

Vetosuositus

Ranska on jymysuosikki tähän otteluun ja eniten vetomielessä kiinnostava ranskalaisten maalimäärä. Petsipappa uskoo verkon heiluvan ja vetosuositukseksi nostetaan Maaleja yhteensä – kotijoukkue yli 2,5 kertoimella 1,88. Veto lipuu siis kotiin, jos Ranska tekee vähintään kolme maalia.

Lunasta paras tarjous in kautta!

Lyö vetoa esimerkiksi otteluun Ranska – Etelä-Korea ja kohteeseen veto ”Maaleja yhteensä – kotijoukkue yli 2,5”. Jos Ranska tekee vähintään kolme maalia, saat 188 euroa riskittömän 100 euron vedon avulla. Jos Ranska tekee enintään kaksi maalia, saat panoksen takaisin 100€ asti. Voit lyödä myös pienemmän riskittömän vedon (min. 10€).

Jos et halua lyödä riskitöntä vetoa, voit lunastaa myös 200% talletusbonuksen. Näin saat esimerkiksi 20€ talletuksella heti 60€ pelirahaa. Tallettamalla 100€ saat maksimibonusrahan 200€.

Lyö riskitön 100€ veto näin:

  1. Avaa pelitili ja tee talletus.
  2. Lyö veto riskittömästi 100€ asti.
  3. Jos vetosi häviää, saat rahat takaisin.

[inline-text-ad text=”LUNASTA 100€ RISKITÖN VETO” odds=”” cta=”LUNASTA TARJOUS” url=”http://dspk.kindredplc.com/redirect.aspx?pid=44408&bid=33974″]

Lunasta 200% talletusbonus näin:

1. Avaa pelitili.
2. Tee talletus.
3. Saat talletuksen kolminkertaisena takaisin 200€ asti.

[inline-text-ad text=”LUNASTA 200% talletusbonus” odds=”” cta=”LUNASTA TARJOUS” url=”http://dspk.kindredplc.com/redirect.aspx?pid=44408&bid=33974″]