Eliteserien
Stabaek – Tromsø
Maanantai 17.06 klo 20:00

Otetaan maanantaille tipsi myös Norjasta, jossa pelataan jumbofinaali: alisuorittaneet Stabaek ja Tromsø ottavat toisistaan mittaa todella tärkeässä ottelussa. Alkukauden Stabaekia valmentanut Henning Berg lähti vuonoilta vetämään ja tekaisi kahden vuoden manageripahvin kyproslaisen Omonian kanssa. Simo Valakari on pysynyt paikoillaan ja yrittää saada Tromsön sarjasijoitusta korjattua.

Stabaek on kärsinyt etenkin heikoista tehoista ja hyökkäysten luovuuden puutteesta. Joukkueella on vähiten tehtyjä maaleja koko sarjassa – joskin se on pelannut myös vähiten otteluita. Joukkueen valmennuksesta vastaa Bergin lähdön jälkeen kokenut Jan Jönsson. Marinoituneella ruotsalaisella on kyllä keinot joukkueen suunnan muuttamiseen.

Tromsø antoi merkkejä paremmasta, kun se ennen taukoa katkaisi tappioputkensa ja löi sarjakärki Molden. Tromsøn suurimmat ongelmat ovat puolustuksessa – joukkueelle on tehty maaleja kaikissa sen pelaamissa kilpailullisissa otteluissa tänä vuonna. Tähän Valakarin on tartuttava tiukoin ottein.

Vetosuositus

Stabaekin maalinteko on tökkinyt erityisesti vieraissa – joukkue on tehnyt kaikki osumansa kotipeleissä. Kun Tromsø puolestaan on runsasmaalisuuteen kallellaan oleva joukkue, tässä ottelussa maistuu overi. Vetosuosituksena on Ottelussa yli 2,5 maalia kertoimella 1,87.

Lunasta paras tarjous in kautta!

Lyö vetoa esimerkiksi otteluun Stabaek – Tromsø ja kohteeseen veto ”Ottelussa yli 2,5 maalia”. Jos ottelussa tehdään vähintään kolme maalia, saat 187 euroa riskittömän 100 euron vedon avulla. Jos ottelussa tehdään enintään kaksi maalia, saat panoksen takaisin 100€ asti. Voit lyödä myös pienemmän riskittömän vedon (min. 10€).

Jos et halua lyödä riskitöntä vetoa, voit lunastaa myös 200% talletusbonuksen. Näin saat esimerkiksi 20€ talletuksella heti 60€ pelirahaa. Tallettamalla 100€ saat maksimibonusrahan 200€.

Lyö riskitön 100€ veto näin:

  1. Avaa pelitili ja tee talletus.
  2. Lyö veto riskittömästi 100€ asti.
  3. Jos vetosi häviää, saat rahat takaisin.

[inline-text-ad text=”LUNASTA 100€ RISKITÖN VETO” odds=”” cta=”LUNASTA TARJOUS” url=”http://dspk.kindredplc.com/redirect.aspx?pid=44408&bid=33974″]

Lunasta 200% talletusbonus näin:

1. Avaa pelitili.
2. Tee talletus.
3. Saat talletuksen kolminkertaisena takaisin 200€ asti.

[inline-text-ad text=”LUNASTA 200% talletusbonus” odds=”” cta=”LUNASTA TARJOUS” url=”http://dspk.kindredplc.com/redirect.aspx?pid=44408&bid=33974″]