Suomalaisnuorukaisella unelmadebyytti Eredivisie-joukkueessa – heti maali ja kapteenin nauha käteen

© Kuva: Getty Images
Serie A:ssa Brescia - Fiorentina! Hyödynnä tipsi ja talletusbonus!

Eredivisiessä viime kaudella 15:ksi sijoittunut ja täpärästi sarjapaikkansa säilyttänyt Fortuna Sittard valmistautuu uuteen kauteen kahden suomalaispelaajan voimin. Huuhkajien hyökkääjä Rasmus Karjalainen liittyy joukkueen vahvuuteen vasta heinäkuun puolella, mutta 18-vuotias toppari Patrik Raitanen nähtiin Fortunan peliasussa jo keskiviikkona, kun joukkue avasi harjoituspelikautensa paikallispelillä VV Sittardia vastaan.

Juurikaan paremmin ei Raitasen debyytti olisi voinut sujua, sillä hän teki heti ensiesiintymisessään maalin, ja kantoi ottelussa toisella puoliajalla kapteenin nauhaa. 7-3 -lopputulos ei silti hirveän paljon Fortunan iskukyvystä kerro, sillä vastustajajoukkue VV Sittard pelaa Hollannin amatöörisarjoissa.

Entisen jääkiekkomaajoukkuepelaaja Rauli Raitasen poika Patrik vietti kaksi edellistä kautta Liverpoolin organisaatiossa. Hän on porilaisen FC Jazzin kasvatti.

Serie A:ssa Brescia - Fiorentina! Hyödynnä tipsi ja talletusbonus!