Hector Lasanta irtisanoutui kaksi viikkoa sitten KuPS:n fysioterapeutin tehtävistä. Maanantaina kuopiolaisseura nimesi espanjalaisen korvaajaksi Joonas Ojantien.

Marraskuussa pestattu Lasanta ei ehtinyt työskennellä pitkään seurassa.

Päävalmentaja Jani Honkavaara paljastaa, että Lasantalla oli eriäviä mielipiteitä seuran toimintatavoista ja olosuhteista.

– Homma ei lähtenyt Hectorin kanssa käyntiin oikein missään vaiheessa. Me emme sopeutuneet häneen tapaansa toimia, eikä hän meidän. On selvää, etteivät Savon Sanomat Areenan tilat ole ihanteelliset fysioterapeutin työn kannalta, mutta tuo kaikki oli hänellä tiedossa. Honkavaara kommentoi KuPS:n tiedotteessa.

Honkavaara nosti esille myös KuPS:in pelaajia tällä kaudella vaivanneet lihasvammat. Valmentaja ei kuitenkaan syytä asiasta Lasantaa.

– Asetimme täksi kaudeksi uudistetulle fysioterapiapuolelle kovat tavoitteet. Tulokset ovat kuitenkin karmeaa luettavaa: meillä on ollut kuluneen kauden aikana enemmän lihasperäisiä vammoja, kuin kahdella edellisellä kaudella yhteensä. Näistä lihasvammoista lähes jokainen on kaiken lisäksi uusiutunut.

– Loukkaantumiset ovat aina monen tekijän summa, eivätkä ne ikinä henkilöidy yhden ihmisen tekemiseen. Meidän kommunikoinnissamme on varmasti ollut parannettavaa, Honkavaara lisäsi.