Rovaniemen Palloseura ja Kokkolan Pallo-Veikot tasasivat pisteet Veikkausliigan yöttömän yön ottelussa lukemin 0-0. Ottelu pelattiin Rovaniemen keskuskentällä.

KPV aloitti ottelun hyvin, mutta pallon- ja pelinhallinta siirtyi nopeasti kotijoukkueelle.

Avausmaali oli jo todella lähellä 25. minuutilla. Tarik Kada ujutti läpisyötön KPV:n linjan taakse Niklas Jokelaiselle, jonka laukaus viuhahti takatolpan ohi.

Hetkeä myöhemmin ottelu sai dramaattisen käänteen. Tuomari katsoi, että RoPS:n puolustaja Taye Taiwo esti kädellään Simo Roihan laukausta menemästä maaliin.

Taiwo sai suoran punaisen kortin ja KPV sai pilkun. Täplälle asteli juurikin RoPS:n entinen pelaaja Roiha, joka laukoi kohti oikeaa alakulmaa, mutta kotijoukkueen maalivahti Antonio Reguero vangitsi pallon syliinsä.

Ruutu Urheilu

@RuutuUrheilu
Taye Taiwolle punainen kortti, mutta osuiko pallo käteen? Antonio Reguero otti pilkun kiinni! #ruutu #veikkausliiga ruutu.fi/video/3437672

RoPS reagoi miesvajaukseensa vaihtamalla hyökkääjä Jokelaisen ulos. Hänet korvasi puolustaja Henrik Ölander.

Tauolle mentäessä RoPS:lla oli seitsemän laukausta, KPV:lla neljä.

Vieraat joutuivat tekemään ensimmäisen vaihtonsa avauspuolikkaan jälkeen. Filip Ivanovski korvasi Sebastian Mannströmin, joka loukkaantui ilmeisesti vakavasti.

Ivanovskin ottelu kesti kuitenkin vain muutaman minuutin. Hän istahti maahan pitelemään reittään ja jätti kentän hetkeä myöhemmin. Hänen tilalleen tuli Patrick Poutiainen.

Toisella puoliajalla oli vajaamiehisen RoPS:n vuoro ottaa vastaan. KPV eteni lyhyin syötöin kohti kotijoukkueen päätyä, mutta Reguero pääsi tolppiensa välissä varsin helpolla.

RoPS sai hyvän vaihteen päälle Aleksandr Kokon tultua vaihdosta sisään. Kokko sai pidettyä palloa ylhäällä ja järjesteli lyhyessä ajassa myös pari tekopaikkaa.

Pääasiassa pallo pyöri RoPS:n puoliskolla, mutta kotijoukkue järjesteli vajaallakin vaarallisimmat paikat. Eetu Muinonen pääsi 85. minuutilla yrittämään ratkaisua rangaistusalueen rajalta, mutta hänen laukauksensa suuntautui liian keskelle.

RoPS on 14 ottelun jälkeen seitsemäntenä, ottelun vähemmän pelannut KPV jatkaa taulukossa viimeisenä.