© Kuva:

Tampere United – KäPa: pois pohjamudista

Kakkonen
Tampere United – KäPa
Torstai 20.06 klo 18:30

Ennen juhannuksen viettoon siirtymistä kakkosessa pelataan tärkeä B-lohkon kamppailu, joka tulee määrittämään lohkon alempien joukkueiden marssijärjestystä. Tappiosta toiseen vaeltava sarjajumbo Tampere United isännöi Pyynikin tunnelmallisella stadionilla Käpylän Palloa, joka sekään ei kymmenennellä sijalla voi olla alkukauteen täysin tyytyväinen.

Tampere United pelasi Jazzia vastaan aktiivisesti ja uhrautuvasti, mutta tuloksena oli selkeä 4-1 tappio. Porilaisilla oli paikkoja vielä lisäosumiinkin, joskin Tamukin voi jossitella alun ylärimalaukauksella. Tamulla on ollut vaikeuksia kaikilla osa-alueilla, eikä nuori joukkue ole päässyt kiinni kakkosen tasoon. Viime kauden jälkeisiä menetyksiä ei ole saatu korvattua. Päävalmentaja Mourad Seddiki on saanut kannattajilta jo kovaakin kritiikkiä ja paineet ovat varmasti kovat. Unitedilla on edelleen oma kannattajapohjansa Tampereella ja nykyinen tilanne herättää huolta.

Myös KäPa saapuu tähän kuuden pisteen otteluun melko haastavista lähtökohdista. Maaleja joukkue on tehnyt koko lohkossa vähiten, mutta puolustus ei ole sentään ollut yhtä toivoton kuin isännillä. Joukkueella on nyt kahden tappion putki, jota se lähtee katkaisemaan Pyynikille. Pyynikin pieni kenttä asettaa omat erityispiirteensä ottelulle. KäPa haluaa pois lohkon pohjamudista varmasti yhtä paljon kuin isännätkin.

Vetosuositus

Tampere Unitedin otteet ovat olleet sen verran alakuloisia, että astetta paremmin sarjan vauhdissa pysynyt KäPa on ottelussa suosikki. Otetaan vetosuosituksena KäPa voittaa ottelun kertoimella 2,30.

Lunasta paras tarjous Unibetin kautta!

Lyö vetoa esimerkiksi otteluun Tampere United – KäPa ja kohteeseen veto ”KäPa voittaa ottelun”. Jos KäPa voittaa ottelun, saat 230 euroa riskittömän 100 euron vedon avulla. Jos ottelu päättyy tasan tai Tampere United voittaa, saat panoksen takaisin 100€ asti. Voit lyödä myös pienemmän riskittömän vedon (min. 10€).

Jos et halua lyödä riskitöntä vetoa, voit lunastaa myös 200% talletusbonuksen. Näin saat esimerkiksi 20€ talletuksella heti 60€ pelirahaa. Tallettamalla 100€ saat maksimibonusrahan 200€.

Lyö riskitön 100€ veto näin:

  1. Avaa pelitili ja tee talletus.
  2. Lyö veto riskittömästi 100€ asti.
  3. Jos vetosi häviää, saat rahat takaisin.

Lunasta 200% talletusbonus näin:

1. Avaa pelitili.
2. Tee talletus.
3. Saat talletuksen kolminkertaisena takaisin 200€ asti.