Tiesitkö tätä? Huuhkajien vastustajan pelaajalla taustaa Juventuksesta ja turpakäräjät naapurin kanssa

© Kuva: Getty Images

Kun Suomi kohtaa tänään vieraskentällä EM-karsinnoissa Liechtensteinin, odottaa Huuhkajia harvinainen ennakkosuosikin asema. Takki auki Suomi ei saa kuitenkaan kentälle Vaduzissa juosta, sillä kolmesta aiemmasta kohtaamisesta tuloksina on ollut kaksi tasapeliä ja yksi niukka maalin voitto. Nollille Liechtenstein ei ole jäänyt Suomea vastaan vielä koskaan.

Suomen suosikin asema on joka tapauksessa kiistaton, sillä Suomi on lohkossaan kakkosena ja Liechtenstein puolestaan jumbona hävittyään kolme peliään yhteismaalierolla 0-11.

Yksi kotijoukkueen nimekkäimmistä pelaajista on epäilemättä itävaltalaissyntyinen Marcel Büchel, joka pelasi myös lauantaina Armeniaa vastaan täydet peliminuutit. 28-vuotias Büchel oli vuosina 2013-2016 mahtiseura Juventuksen sopimuspelaaja, joskaan peliminuutteja Vanhan Rouvan nimissä ei tullutkaan. Büchel oli harjoitusleireillä Juventuksen nimimiehistön jäsen, mutta vietti kaudet lainapesteillä toisaalla.

Kesällä 2016 Empoli lunasti Büchelin omakseen 1,2 miljoonalla eurolla, ja peliminuuttejakin alkoi Serie A:ssa tulla. Kauden aikana Büchelin tarinaan liittyi kuitenkin monenlaista draamaa.

Maaliskuussa 2017 Büchel pudotettiin Empolin kokoonpanosta, sillä tällä oli ollut yhteenotto naapurinsa kanssa. Büchelin asunnossa oli vietetty äänekkäitä juhlia, ja kun naapuri tuli valittamaan kovaäänisestä musiikista, alkoi Büchel riidellä. Riidan päätteeksi hän potkaisi ilon pilannutta naapuriaan. Poliisi saapui asiaa selvittelemään aamuyöllä kello neljä.

Empoli sakotti Bücheliä tapauksen johdosta ja sulki tämän pois seuraavan ottelun kokoonpanosta.

Myöhemmin saman kevään aikana Büchel pyörtyi Empolin harjoituksissa. Hän virkosi vielä harjoituskentällä, mutta hänet vietiin kuitenkin sairaalaan jatkotutkimuksiin.

Kaikkiaan Büchel on pelannut 66 Serie A- ja 76 Serie B -ottelua. Kaudella 2018-2019 Büchel ei pelannut Empolin riveissä ainuttakaan ottelua.

Lähteet: Football-Italia ja Kicker


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.