Ykkönen
TPV – AC Kajaani
Sunnuntai 03.06 klo 18:30

Sunnuntaina Tammelan Stadionilla pelataan ottelu, joka on erittäin tärkeä Ykkösen alemman tason välienselvittely. Sekä TPV että AC Kajaani ovat aloittaneet sarjan taisteluilmeellä, mutta sijoitukset ovat tällä hetkellä sarjan peräpäässä. Molemmilla joukkueilla on suurin haaste ollut maalipaikkojen luominen ja maalinteko. Tuoko sunnuntai tähän muutosta?

TPV kävi yllättäen hakemassa Jarolta vieraspisteen helatorstaina. Ottelun kuvaan vaikutti kova ja oikukas tuuli, joten aivan suoria johtopäätöksiä tuloksesta ei voi vetää. TPV:n taisteluilme oli joka tapauksessa kohdallaan, eikä tulosta voi pitää vääryytenä. TPV:n porukka ei kuulu Ykkösen nimekkäimpiin, mutta sillä on selkeä peli-ilme ja jos hyökkäykseen liittyvät ongelmat saadaan ratkaistua, se yllättää isompiaan sarjassa vielä monesti.

Kajaanissa turvauduttiin tässä vaiheessa kautta valmentajanvaihdokseen: Ari Koski sai mennä ja hänen tilalleen palaa Mika Lumijärvi. Näin ulkopuolelta on hieman vaikeaa nähdä, mitä tämä muuttaisi tai pelastaisi. Tämä antaa seuran toiminnasta vääjäämättä lyhytjännitteisen kuvan. Kajaanin ongelmat ovat nähdyn perusteella pelintekoon liittyvät, eikä Lumijärvellä luulisi olevan tähän liittyen minkäänlaista kania hatussaan. Viikolla joukkue kävi häviämässä Tammisaaressa EIF:ille. Parempana päivänä tästä ottelusta olisi lähtenyt piste mukaan.

Vetosuositus

Molemmilla joukkueilla on ylöspäin pelaamisessa haasteita. Pelin kuvasta ei muutenkaan ole odotettavissa kovinkaan avointa rymistelyä. Tähän peilaten vähämaalisuus kiinnostaa tässä ottelussa. Vetosuositus on Ottelussa alle 2,5 maalia kertoimella 1,81.

Lunasta paras tarjous in kautta!

Lyö vetoa esimerkiksi otteluun TPV – AC Kajaani ja kohteeseen veto ”Ottelussa alle 2,5 maalia”. Jos ottelussa tehdään korkeintaan kaksi maalia, saat 181 euroa riskittömän 100 euron vedon avulla. Jos ottelussa tehdään vähintään kolme maalia, saat panoksen takaisin 100€ asti. Voit lyödä myös pienemmän riskittömän vedon (min. 10€).

Jos et halua lyödä riskitöntä vetoa, voit lunastaa myös 200% talletusbonuksen. Näin saat esimerkiksi 20€ talletuksella heti 60€ pelirahaa. Tallettamalla 100€ saat maksimibonusrahan 200€.

Lyö riskitön 100€ veto näin:

  1. Avaa pelitili ja tee talletus.
  2. Lyö veto riskittömästi 100€ asti.
  3. Jos vetosi häviää, saat rahat takaisin.

[inline-text-ad text=”LUNASTA 100€ RISKITÖN VETO” odds=”” cta=”LUNASTA TARJOUS” url=”http://dspk.kindredplc.com/redirect.aspx?pid=44408&bid=33974″]

Lunasta 200% talletusbonus näin:

1. Avaa pelitili.
2. Tee talletus.
3. Saat talletuksen kolminkertaisena takaisin 200€ asti.

[inline-text-ad text=”LUNASTA 200% talletusbonus” odds=”” cta=”LUNASTA TARJOUS” url=”http://dspk.kindredplc.com/redirect.aspx?pid=44408&bid=33974″]