Africa Cup of Nations
Tunisia – Mali
Perjantai 28.06 klo 17:30

Perjantain jalkapallohulinat alkavat Afrikan mestaruusturnauksen lohkovaiheen toisen kierroksen ottelulla, jossa vastakkain kamppailevat Tunisia ja Mali. Kumpikaan ei kuulu aivan kuumimpiin mestarisuosikkeihin, mutta jatkopaikka on molemmille joukkueille täyttä realismia. Molemmat joukkueet kykenevät viihdyttävään peliin ja viihdyttävä ottelu tästä voi tullakin.

Tunisia pelasi ensimmäisellä kierroksella 1-1 tasapelin sisukkaan Angolan kanssa. Esitys oli varmasti joukkueen kannattajille pettymys, sillä se nostaa jo kovasti panoksia Mali-otteluun: tappioon ei kerta kaikkiaan ole varaa. Siksi tähän otteluun tullaan erityisellä pieteetillä. Tunisian puolustus ei ole loistanut viime aikoina ja tehokkaan Malin kanssa on haasteita pitää oma pää puhtaana.

Mali on Afrikan turnauksen vakiokävijä ja peruslaadukas nippu – tosin silläkin puolustus on altis hasardeille. Jos joukkue ottaa tästä ottelusta pisteenkin, sen jatkomahdollisuudet näyttävät todella vahvoilta. Mali voitti avauskierroksella Mauritanian 4-1 ja etenkin Adama Traoré loisti ottelussa. Joukkueella ei ole minkäänlaista painetta sekoittaa pakkaansa tähän otteluun.

Vetosuositus

Tämä ottelu ei näytä aivan niin underilta, kuin vetomarkkinat sen käsittävät. Edellytykset viihdyttävään otteluun ovat olemassa ja overin kertoimet houkuttelevat pistämään petsiä sisään. Vetosuositus on siis Ottelussa yli 2,5 maalia kertoimella 2,80. Veto lipuu siis lunastusten satamaan, kunhan verkko heilahtaa vähintään kolme kertaa.

Lunasta paras tarjous in kautta!

Lyö vetoa esimerkiksi otteluun Tunisia – Mali ja kohteeseen veto ”Ottelussa yli 2,5 maalia”. Jos ottelussa tehdään vähintään kolme maalia, saat 280 euroa riskittömän 100 euron vedon avulla. Jos ottelun maalimäärä jää korkeintaan kahteen, saat panoksen takaisin 100€ asti. Voit lyödä myös pienemmän riskittömän vedon (min. 10€).

Jos et halua lyödä riskitöntä vetoa, voit lunastaa myös 200% talletusbonuksen. Näin saat esimerkiksi 20€ talletuksella heti 60€ pelirahaa. Tallettamalla 100€ saat maksimibonusrahan 200€.

Lyö riskitön 100€ veto näin:

  1. Avaa pelitili ja tee talletus.
  2. Lyö veto riskittömästi 100€ asti.
  3. Jos vetosi häviää, saat rahat takaisin.

[inline-text-ad text=”LUNASTA 100€ RISKITÖN VETO” odds=”” cta=”LUNASTA TARJOUS” url=”http://dspk.kindredplc.com/redirect.aspx?pid=44408&bid=33974″]

Lunasta 200% talletusbonus näin:

1. Avaa pelitili.
2. Tee talletus.
3. Saat talletuksen kolminkertaisena takaisin 200€ asti.

[inline-text-ad text=”LUNASTA 200% talletusbonus” odds=”” cta=”LUNASTA TARJOUS” url=”http://dspk.kindredplc.com/redirect.aspx?pid=44408&bid=33974″]