USA – Thaimaa: kiireinen ilta tiedossa

Naisten MM-kisat
USA – Thaimaa
Tiistai 11.06 klo 22:00

Naisten MM-kisoissa hallitseva maailmanmestari USA testaa Thaimaan naisjalkapallon tason. Laji kehittyy myös Thaimaassa nopeasti, mutta takamatka maailman kärkeen on tällä hetkellä vielä valtava. Niinpä tiistain ottelussa voidaan tällä hetkellä lähinnä arvella, kuinka monella maalilla USA voittaa tämän matsin. Kaikki muu kuin murskavoitto olisi nimittäin melkoinen järkytys.

USA:n valmistautuminen kisoihin on sujunut mallikkaasti puhtaitten voittojen merkeissä ja joukkue on yksi mestarisuosikeista. Joukkueen hyökkäysvoima on suunnaton ja sillä on laittaa kentälle Megan Rapinoen, Allie Longin ja Alex Morganin tapaisia lajin legendoja. Thaimaalla tulee olemaan kiireinen ilta jenkkien käsittelyssä.

Thaimaan valmistautuminen puolestaan ei ole sujunut kovin hääppöisesti. Tappiot ovat seuranneet toisiaan ja tiistain vastusta heikommatkin joukkueet ovat tehneet Thaimaan päätyyn paljon maaleja. Helmarit voittivat Thaimaan viime lokakuussa Yongchuanin turnauksessa 3-1. On selvää, että tasoero on todella hurja USA:an.

Vetosuositus

Jenkeillä on kapasiteettia tehdä paljon maaleja tiistaina ja se voi hyvinkin innostua tekemään avausottelussa vastustajasta selvää. Otetaan vetosuositus USA:n maalien puolesta: Maaleja yhteensä – USA yli 5,5 kertoimella 2,02. Veto on siis voitollinen, jos USA tekee vähintään kuusi maalia.

Lunasta paras tarjous in kautta!

Lyö vetoa esimerkiksi otteluun USA – Thaimaa ja kohteeseen veto ”Maaleja yhteensä – USA yli 5,5”. Jos USA tekee vähintään kuusi maalia, saat 202 euroa riskittömän 100 euron vedon avulla. Jos maalit jäävät korkeintaan viiteen, saat panoksen takaisin 100€ asti. Voit lyödä myös pienemmän riskittömän vedon (min. 10€).

Jos et halua lyödä riskitöntä vetoa, voit lunastaa myös 200% talletusbonuksen. Näin saat esimerkiksi 20€ talletuksella heti 60€ pelirahaa. Tallettamalla 100€ saat maksimibonusrahan 200€.

Lyö riskitön 100€ veto näin:

  1. Avaa pelitili ja tee talletus.
  2. Lyö veto riskittömästi 100€ asti.
  3. Jos vetosi häviää, saat rahat takaisin.

Lunasta 200% talletusbonus näin:

1. Avaa pelitili.
2. Tee talletus.
3. Saat talletuksen kolminkertaisena takaisin 200€ asti.