Valioliigajoukkueen hyökkääjä hyllytetty – osallistui joukkotappeluun kuuluisassa laukkakilpailussa

Englannin Valioliigassa pelaava Watford on hyllyttänyt teinihyökkääjänsä Reece Millerin joukkueen toiminnasta. Miller osallistui joukkotappeluun yhdessä Britannian arvostetuimmista laukkakilpailuista, Royal Ascotissa. Asiasta uutisoi brittilehti Independent.

Independentin hallussa on kuvamateriaalia, jossa 18-vuotiaan Millerin uskotaan olevan pääpukarina tappelussa. Kuvia tappelusta on nähtävissä Independentin sivuilta.

Watford vahvisti nähneensä kuvamateriaalin ja hyllyttäneensä Millerin.

– Me otamme tämän asian käsittelyyn äärimmäisellä vakavuudella. Seura ei hyväksy sellaista käytöstä, joka likaa sen mainetta. Olemme käynnistäneet täydet kurinpitotoimet asian suhteen, Watford tiedotti asiasta.

Royal Ascotia pidetään Britannian suurimpana ja hienoimpana laukkakilpailutapahtumana. Tapahtumassa on äärimmäisen tiukka pukeutumiskoodi ja se vetää puoleensa kuninkaallisia ja muita julkisuuden henkilöitä.

– Järkytyin siitä, enkä voinut uskoa silmiäni. Ei tuollaista odota näkevänsä Ascotissa, eräs silminnäkijä kertoi lehdelle.