IFK Mariehamnissa vuosina 2013-2016 maaleja paukutellut Dever Orgill oli pääosissa, kun hänen kotimaansa Jamaika avasi tämänvuotisen Gold Cupin 3-2 -voitolla mantereen mahtimaihin kuuluvasta Hondurasista. Orgill teki Reggae Boyzille kaksi maalia.

A-maaottelu oli 29-vuotiaan Orgillin uralla neljästoista, mutta maalit olivat miehelle uran ensimmäiset. Orgillin molemmat osumat syntyivät ottelun avausjaksolla. Vaihtoon hyökkääjä otettiin 68. minuutilla.

W Gold Cup

@GoldCup
.@jff_football gets a close #GoldCup2019 victory. Thanks to two goals from Dever Orgill they defeat @Fenafuthorg 3-2. #JAMvHON #ThisIsOurs

W Gold Cup

@GoldCup
Congratulations to @jff_football's Dever Orgill the Man Of The Match! #GoldCup2019 #JAMvHOM #ThisIsOurs

Jamaikan ja Hondurasin kanssa samassa lohkossa pelaavat myös El Salvador ja Curacao.

Orgillin tilastoihin merkittiin Veikkausliigan 79 ottelussa komeat 29 maalia ja 15 maalisyöttöä. Maarianhaminasta Orgill jatkoi matkaansa itävaltalaiseen Wolfsberger AC:hen. Sieltä hän siirtyi tammikuussa Turkin pääsarjan Ankaragücüun, ja teki kevätkauden aikana 14 ottelussa hyvät tehot kuusi maalia ja kaksi maalisyöttöä.

Jo maanantain vastaisena yönä hyvin esillä oli viime kaudella RoPS:ssa pelannut Jems Geffrard. 24-vuotias puolustaja tuli jo 11. minuutilla loukkaantuneen pelaajan tilalle, kun Haiti voitti avauspelissään Bermudan 2-1. Suomessa myös EIF:ssä pelanneelle Geffrardille ottelu oli Gold Cupissa uran ensimmäinen.

Gold Cup on Pohjois- ja Keski-Amerikan maanosan mestaruusturnaus, joka pelataan nyt ensimmäisen kerran peräti 16 maan voimin.