Venezuela – Peru: virhealttiutta ilmassa

Copa America
Venezuela – Peru
Lauantai 15.06 klo 22:00

Venezuela ja Peru ottavat Copan avausottelussaan yhteen ja kyseessä onkin heti tärkeä ottelu: Brasilian ollessa samassa lohkossa, nämä keskinäiset ottelut ovat jatkopaikkojen kannalta hyvin tärkeitä. Peru on näistä joukkueista ollut vanhastaan vahvempi, mutta tätä nykyä Venezuelassa on asteltu eteenpäin – huolimatta maan tämänhetkisestä sekasorrosta. TV on mukana Copa American tapahtumissa suorilla striimeinä.

Venezuelan valmistautuminen kisoihin sujui vaihtelevasti, mutta viimeisin 0-3 voitto USA:sta antoi kosolti toivoa hyvästä turnauksesta. Joukkueen historia arvoturnauksissa ei anna aihetta ylisanoihin, mutta joukkue on tällä hetkellä nopea ja sen vastahyökkäykset saattavat hyvinkin aiheuttaa vaikeuksia Perulle. Toisaalta Venezuelan virhealttius tekee peleistä tapahtumarikkaita.

Peru jäi viime kesänä MM-kisoissa alkulohkoon ja sen jälkeen esitykset ovat olleet melko sekalaisia. Sen johtopäätöksen niistä voi kuitenkin vetää, ettei perulaisten puolustus ole oikein mallissaan – virheitä sattuu liikaa ja niistä vastustajat ovat rankaisseet armotta. Kenraaliharjoituksessa Kolumbia pyyhki Perulla lattiaa numeroin 3-0.

Vetosuositus

Tässä ottelussa huokuu se, että verkko voi heilua molemmissa päissä. Kumpikaan joukkue ei ole alakerrastaan mitenkään varma, joten vetosuositukseksi muodostuu Molemmat joukkueet tekevät maalin – KYLLÄ kertoimella 2,10. Tämä vaihtoehto on minun pahveissani suosikki, joten veto on maistuva.

Lunasta paras tarjous in kautta!

Lyö veto otteluun Venezuela – Peru ja kohteeseen veto Molemmat joukkueet tekevät maalin – KYLLÄ. Jos molemmat joukkueet tekevät maalin, saat 210 euroa riskittömän 100 euron vedon avulla. Jos molemmat joukkueet eivät tee maalia, saat panoksen takaisin 100€ asti. Voit lyödä myös pienemmän riskittömän vedon (min. 10€).

Jos et halua lyödä riskitöntä vetoa, voit lunastaa myös 200% talletusbonuksen. Näin saat esimerkiksi 20€ talletuksella heti 60€ pelirahaa. Tallettamalla 100€ saat maksimibonusrahan 200€.

Lyö riskitön 100€ veto näin:

  1. Avaa pelitili ja tee talletus.
  2. Lyö veto riskittömästi 100€ asti.
  3. Jos vetosi häviää, saat rahat takaisin.

Lunasta 200% talletusbonus näin:

1. Avaa pelitili.
2. Tee talletus.
3. Saat talletuksen kolminkertaisena takaisin 200€ asti.

Katso matsi suorana lähetyksenä ilmaiseksi!

TV näyttää laajasti huippu-urheilua. Pääset katsomaan esimerkiksi Copa American ottelut, joten myös tämä ottelu on katsottavissasi ilmaiseksi. Pelitililläsi pitää olla rahaa tai veto lyötynä viimeisen 24h aikana, jotta näet pelit. Kun otat vihjeen talteen, pääset siis heti myös pelin ääreen!

Copa American lisäksi näet myös esimerkiksi La Ligan, Ranskan Ligue 1:n, Championshipin, Serie A:n, Bundesligan, MLS:n ja FA Cupin matseja. Lisäksi esimerkiksi jääkiekon MM-kisat, tennis ja NBA ovat saatavillasi, kun käytät TV:tä.

Katso illan peli ja huippu-urheilua ilmaiseksi tästä!

Lisätietoa:

Riskitön veto tarkoittaa sitä, että saat panoksesi takaisin, jos vetosi häviää. Voit lyödä minkä tahansa suuruisen vedon 10-100€ väliltä. Palautettu panos maksetaan bonusrahana 100€ asti. Lyö vetoa 4x bonuksesi verran ennen rahan nostoa yli 1,4 kertoimella.