Viuhahdus Mestarien liigan finaalissa! – vähäpukeinen nainen juoksi kentälle kesken kaiken

© Kuva: Getty Images
Maalijuhla Chilen ja Uruguayn matsissa? Nappaa riskitön veto tai talletusbonus!

Mestarien liigan finaali on parhaillaan käynnissä Metropolitanolla Madridissa.

Liverpool johtaa ottelua ensimmäisen jakson lopussa maalein 1-0. Avausmaali syntyi jo heti alussa.

Pallo osui Tottenhamin boksissa Moussa Sissokon käteen ja pallo vietiin pilkulle. Mohamed Salah ampui Liverpoolin pilkulta johtoon ohittaen Tottenham-vahti Hugo Llorisin. Maali oli Mestarien liigan finaalihistorian toiseksi nopein ja samalla koko Mestarien liigan historian nopeiten vihelletty rangaistuspotku.

Hetkeä myöhemmin peli pysähtyi hieman erilaisesta syystä. Nimittäin naispuolinen viuhahtaja juoksi katsomosta kentälle ja pääsi aina keskiympyrään saakka ennen kuin järjestysmiehet pääsivät pysäyttämään kentälle juosseen viuhahtajan.

Maalijuhla Chilen ja Uruguayn matsissa? Nappaa riskitön veto tai talletusbonus!