Mestarien Liiga
AIK – Maribor
Keskiviikko 31.07. klo 21:00

Slovenialainen Maribor saapuu Ruotsiin Mestarien Liigan karsintakierroksen toiseen otteluun johtoasemassa. AIK sai ottelusta arvokkaan vierasmaalin, vaikka takkiin tulikin Mariborin ensimmäisellä jaksolla tekemien maalien vuoksi. Kotona solnalaiset laittavat varmasti kaiken peliin. TV näyttää ottelun suorana striiminä.

AIK oli ensimmäisessä ottelussa ottavana osapuolena. Rikard Norlingin joukoille Mestarien Liiga on korkealla prioriteetissa, joten kotona olisi saatava tulosta aikaiseksi. AIK pelaa Allsvenskanissa hyvää kautta ja erityisesti otteet kotona ovat olleet vahvoja. Myös kunto on vahvalla pohjalla, sillä voittoja on alla neljä, eikä niissä joukkue ole päästänyt maaliakaan. Näin ollen slovenialaiset joutuvat tekemään hikisen iltapuhteen jatkopaikkansa eteen.

Maribor on aloittanut sarjakautensa vaisuhkosti, eikä kolmen ottelun jälkeen joukkueella ole yhtään voittoa. Luonnollisesti matka pohjoiseen tuo omat haasteensa ja kotiedun voi olettaa tähän otteluun merkittäväksi. Slovenialaisten itseluottamus ei varmasti ole nyt parhaimmillaan ja siihen AIK yrittää iskeä.

Vetosuositus

Uskon tässä ottelussa AIK:n haastavan jatkopaikan kohtalon todella kovalla sykkeellä ja menen kotivoitto edellä. Vetosuositus on AIK voittaa ottelun kertoimella 2,10.

– Petsipappa –

Lunasta paras tarjous in kautta!

Lyö veto otteluun AIK – Maribor ja kohteeseen veto ”AIK voittaa ottelun”. Jos AIK voittaa ottelun, saat 210 euroa riskittömän 100 euron vedon avulla. Jos ottelu päättyy tasan tai Maribor voittaa, saat panoksen takaisin 100€ asti. Voit lyödä myös pienemmän riskittömän vedon (min. 10€).

Jos et halua lyödä riskitöntä vetoa, voit lunastaa myös 200% talletusbonuksen. Näin saat esimerkiksi 20€ talletuksella heti 60€ pelirahaa. Tallettamalla 100€ saat maksimibonusrahan 200€.

Lyö riskitön 100€ veto näin:

  1. Avaa pelitili ja tee talletus.
  2. Lyö veto riskittömästi 100€ asti.
  3. Jos vetosi häviää, saat rahat takaisin.

[inline-text-ad text=”LUNASTA 100€ RISKITÖN VETO” odds=”” cta=”LUNASTA TARJOUS” url=”http://dspk.kindredplc.com/redirect.aspx?pid=44408&bid=33974″]

Lunasta 200% talletusbonus näin:

1. Avaa pelitili.
2. Tee talletus.
3. Saat talletuksen kolminkertaisena takaisin 200€ asti.

[inline-text-ad text=”LUNASTA 200% talletusbonus” odds=”” cta=”LUNASTA TARJOUS” url=”http://dspk.kindredplc.com/redirect.aspx?pid=44408&bid=33974″]

 

Katso matsi suorana lähetyksenä ilmaiseksi!

TV näyttää laajasti huippu-urheilua. Pääset katsomaan esimerkiksi valikoituja Mestarien Liigan otteluja, joten myös tämä ottelu on katsottavissasi ilmaiseksi. Pelitililläsi pitää olla rahaa tai veto lyötynä viimeisen 24h aikana, jotta näet pelit. Kun otat vihjeen talteen, pääset siis heti myös pelin ääreen!

Tämänn lisäksi näet myös esimerkiksi La Ligan, Ranskan Ligue 1:n, Championshipin, Serie A:n, Bundesligan ja FA Cupin matseja. Lisäksi esimerkiksi jääkiekon MM-kisat, tennis ja NBA ovat saatavillasi, kun käytät TV:tä.

Katso illan peli ja huippu-urheilua ilmaiseksi tästä!

Lisätietoa:

Riskitön veto tarkoittaa sitä, että saat panoksesi takaisin, jos vetosi häviää. Voit lyödä minkä tahansa suuruisen vedon 10-100€ väliltä. Palautettu panos maksetaan bonusrahana 100€ asti. Lyö vetoa 4x bonuksesi verran ennen rahan nostoa yli 1,4 kertoimella.