Basel – PSV: Kierroksen trilleri

Mestarien Liiga
Basel – PSV
Tiistai 30.07. klo 21:00

PSV:n ja Baselin ensimmäinen osaottelu Mestarien Liigan karsinnassa oli mukavaa katsottavaa. Peli oli viihdyttävää ja maaleja nähtiin peräti viisi. PSV oli pelillisesti selkeästi niskan päällä ja joukkueessa varmaankin kirotaan katkerasti, että vieraat päästettiin kahdesti maalintekoon. PSV:n olisi pelin kuvaan nähden pitänyt pystyä tekemään enemmän pesäeroa sveitsiläisiin. Ilahduttavasti tämä ottelu kuuluu Unibet TV:n valikoimaan, joten pääsemme puristamaan illan trilleriä suorana lähetyksenä.

Basel oli siis ajoittain hätää kärsimässä ensimmäisessä pelissä, mutta käytti vähät paikkansa tehokkaasti hyväkseen ja on yhä mukana pelissä. Puolustuspeliin ei Marcel Koller voi olla millään tavalla tyytyväinen – niin monta kertaa PSV päästettiin kunnon maalintekosektorille. Kotona Baselin pitäisi pystyä parantamaan peliään. Kokoonpanoista se ei ole ainakaan kiinni, sillä Koller saa jalkeille vahvan miehityksen.

PSV pelasi viikonloppuna Hollannin Super Cupin Ajaxia vastaan ja hävisi 2-0. Kotonaan Baselia vastaan PSV pystyi hallitsemaan palloa selkeästi, mutta kilpailullisten pelien puute näkyi hasardiherkkyydessä. Tästä PSV joutui maksamaan kalliisti, sillä ottelu oli muuten nätisti hallinnassa. On hyvin mielenkiintoista nähdä, miten Mark van Bommelin miehistö lähtee johtoaan puolustamaan: vierasmaalisääntö on tällä hetkellä Baselille hyödyksi.

Vetosuositus

Baselia on kotonaan pidettävä pikkusuosikkina. Otan vetosuosituksen koko otteluparin jatkoonmenijästä. Vaikka PSV lähtee johdossa toiseen osaotteluun, on kerroinasetelmassa pientä etua Baselin suuntaan. Vetosuositus on Jatkoon pääsevä joukkue: Basel kertoimella 2,70.

– Petsipappa –

Lunasta paras tarjous Unibetin kautta!

Lyö veto otteluun Basel – PSV ja kohteeseen veto ”Jatkoon pääsevä joukkue: Basel”. Jos Basel pääsee jatkoon, saat 270 euroa riskittömän 100 euron vedon avulla. Jos PSV pääsee jatkoon, saat panoksen takaisin 100€ asti. Voit lyödä myös pienemmän riskittömän vedon (min. 10€).

Jos et halua lyödä riskitöntä vetoa, voit lunastaa myös 200% talletusbonuksen. Näin saat esimerkiksi 20€ talletuksella heti 60€ pelirahaa. Tallettamalla 100€ saat maksimibonusrahan 200€.

Lyö riskitön 100€ veto näin:

  1. Avaa pelitili ja tee talletus.
  2. Lyö veto riskittömästi 100€ asti.
  3. Jos vetosi häviää, saat rahat takaisin.

Lunasta 200% talletusbonus näin:

1. Avaa pelitili.
2. Tee talletus.
3. Saat talletuksen kolminkertaisena takaisin 200€ asti.

 

Katso matsi suorana lähetyksenä ilmaiseksi!

Unibet TV näyttää laajasti huippu-urheilua. Pääset katsomaan esimerkiksi valikoituja Mestarien Liigan otteluja, joten myös tämä ottelu on katsottavissasi ilmaiseksi. Pelitililläsi pitää olla rahaa tai veto lyötynä viimeisen 24h aikana, jotta näet pelit. Kun otat vihjeen talteen, pääset siis heti myös pelin ääreen!

Tämänn lisäksi näet myös esimerkiksi La Ligan, Ranskan Ligue 1:n, Championshipin, Serie A:n, Bundesligan ja FA Cupin matseja. Lisäksi esimerkiksi jääkiekon MM-kisat, tennis ja NBA ovat saatavillasi, kun käytät Unibet TV:tä.

Katso illan peli ja huippu-urheilua ilmaiseksi tästä!

Lisätietoa:

Riskitön veto tarkoittaa sitä, että saat panoksesi takaisin, jos vetosi häviää. Voit lyödä minkä tahansa suuruisen vedon 10-100€ väliltä. Palautettu panos maksetaan bonusrahana 100€ asti. Lyö vetoa 4x bonuksesi verran ennen rahan nostoa yli 1,4 kertoimella.