Chelseasta lainalla olevista pelaajista saisi useamman joukkueen – Antaako Frank Lampard mahdollisuuden?

© Kuva: Getty Images

Chelsean managerina ensimmäisen lehdistötilaisuutensa tänään pitänyt Frank Lampard puhui muun muassa siitä, miten pelaajien, olivatpa nämä konkareita tai nuorempia tekijöitä, pitää tuntea Blues omaksi seurakseen.

Yksi, varsin iso resurssi siirtokiellossa olevan seuran managerille on sen massiivinen lainapelaajien lista. Kaikkiaan 41 Chelsea-peluria oli viime kaudella lainalla toisissa seuroissa. Sky Sports julkisti näistä kootun ”Lampardin vaihtoehtoisen avauskokoonpanon”, jonka näet oheisesta linkistä.

Uusia pelaajia ei Chelsea tapojensa mukaan voi tulevalle kaudelle hankkia. Nimekkäintä lähtijää, Eden Hazardia uusi luotsi kommentoi sanoen, ettei kukaan voi korvata tätä.

Tuoko 41-vuotias, yhden vuoden managerina toiminut Lampard miehistöönsä esimerkiksi sellaisia, lainalla pelanneita nimiä kuin Michy Batshuayi tai Tammy Abraham, ja minkälaista vastuuta tämä uskaltaa antaa vaikkapa nuorelle, itsensä alaisuudessa Derbyssä viime kaudella pelanneelle Fikayo Tomorille? Nämä kysymykset saanevat vastauksensa hyvin pian.


PÄIVÄN VIHJE: FULHAM – MANCHESTER UNITED

Jääkö ManU telineisiin Lontoon kaatosateessa?