Djurgården – Kalmar: Siniraita voittoputkessa

Allsvenskan
Djurgården – Kalmar
Maanantai 01.07. klo 20:00

Otetaan maanantaille nosto myös länsinaapurin Allsvenskanista. missä myötätuulessa seilaava Djurgården testaa alemmassa keskikastissa purjehtivan Kalmarin tason. Kotijoukkueella on pohjalla jo neljän ottelun voittoputki, kun taas Kalmarin voitottomien otteluiden putki on täsmälleen yhtä pitkä. Tätä ottelua pääset jännittämään suorana striiminä Unibet TV:stä.

Viime kierroksilla Djurgården ei ole kohdannut aivan Allsvenskanin kärkijoukkueita ja se on pystynyt voittamaan neljä viimeistä otteluaan yhteismaalierolla 10-1. Itseluottamus on Siniraidoilla tällä hetkellä siis huipussaan, eikä Erik Bergin ja Jesper Karlströmin puuttuminen kokoonpanosta hiekoita hyvää meininkiä. Korvaajia löytyy kyllä.

Kalmar on tähän asti erikoistunut tasapelispesialistina, sillä yli puolet joukkueen otteluista on päättynyt pistejakoon. Kalmarin hyökkäystehot eivät tahdo riittää otteluiden ratkaisemiseen, mutta puolustus toimii huomattavasti paremmin kuin sarjan putoajakandidaateilla. Joukkue lähtee maanantain otteluun todennäköisesti puolustamaan ja yrittää vastaiskuilla kuitata itselleen pisteitä ottelusta.

Vetosuositus

Kalmar ei ole mitenkään toivoton tekijä länsinaapurin pääsarjassa, mutta Djurgården on pystynyt hoitamaan tämänkaltaiset matsit hyvällä prosentilla – ja niin uskon käyvän myös maanantaina. Vetosuositus on Djurgården voittaa ottelun kertoimella 1,79.

Lunasta paras tarjous Unibetin kautta!

Lyö vetoa esimerkiksi otteluun Djurgården – Kalmar  ja kohteeseen veto ”Djurgården voittaa ottelun”. Jos Djurgården voittaa ottelun, saat 179 euroa riskittömän 100 euron vedon avulla. Jos ottelu päättyy tasan tai Norrköping voittaa, saat panoksen takaisin 100€ asti. Voit lyödä myös pienemmän riskittömän vedon (min. 10€).

Jos et halua lyödä riskitöntä vetoa, voit lunastaa myös 200% talletusbonuksen. Näin saat esimerkiksi 20€ talletuksella heti 60€ pelirahaa. Tallettamalla 100€ saat maksimibonusrahan 200€.

Lyö riskitön 100€ veto näin:

  1. Avaa pelitili ja tee talletus.
  2. Lyö veto riskittömästi 100€ asti.
  3. Jos vetosi häviää, saat rahat takaisin.

Lunasta 200% talletusbonus näin:

1. Avaa pelitili.
2. Tee talletus.
3. Saat talletuksen kolminkertaisena takaisin 200€ asti.