Englanti – USA: Naarasleijonat haastavat jenkit

Naisten MM-kisat
Englanti – USA
Tiistai 02.07 klo 22:00

Naisten MM-kisoissa on päästy jo välieriin: tiistaina pelataan todellinen herkkupala, kun Phil Nevillen luotsaama Englanti kohtaa USAn, joka on FIFA-rankingin kärkijoukkue. Englanti on ollut turnauksessa todella hyvä, joten mitenkään helpolla USA ei Naarasleijonista tule selviämään. Luvassa on hieno jalkapallonäytelmä, joka on loistavaa mainosta naisfutikselle. Englanti ei ole koskaan selvinnyt MM-kisoissa finaaliin asti, joten nälkä joukkueen sisällä on kova.

Englanti on edennyt välieriin asti pudottamalla sekä Kamerunin että Norjan lukemin 3-0. Joukkueen koko turnaus on ollut hyvin solidi ja se on varmasti liikkeellä fokusoituneena sekä hyvällä itseluottamuksella. Norjaa vastaan Naarasleijonat hallitsivat tilaa ja määräsivät pelin tahdin. Tällaisenaan en järkyttyisi, vaikka englantilaiset menisivät päätyyn asti.

USA pudotti puolivälierissä emäntämaa Ranskan jatkosta, mutta joutuivat venymään pitääkseen johtonsa loppuun asti. Myöskään Espanjaa vastaan jenkkien suoritus ei mitenkään häikäissyt. Englantia vastaan tarvitaan tasonnostoa, mutta totuuden nimissä on sanottava, että kaiken klikatessa kohdalleen USA myös tähän pystyy maalitykki Megan Rapinoen johdolla.

Vetosuositus

USA on suosikki, mutta pidän vetomarkkinoilla suosikkiasemaa hieman liioiteltuna. Englanti pystyy haastamaan ja tähän saumaan on pakko kokeilla yllätystä: vetosuositus on Jatkoon pääsevä joukkue: Englanti kertoimella 2,85.

Lunasta paras tarjous in kautta!

Lyö vetoa esimerkiksi otteluun Englanti ja kohteeseen veto ”Jatkoon pääsevä joukkue – Englanti”. Jos Englanti menee jatkoon, saat 285 euroa riskittömän 100 euron vedon avulla. Jos USA menee finaaliin, saat panoksen takaisin 100€ asti. Voit lyödä myös pienemmän riskittömän vedon (min. 10€).

Jos et halua lyödä riskitöntä vetoa, voit lunastaa myös 200% talletusbonuksen. Näin saat esimerkiksi 20€ talletuksella heti 60€ pelirahaa. Tallettamalla 100€ saat maksimibonusrahan 200€.

Lyö riskitön 100€ veto näin:

  1. Avaa pelitili ja tee talletus.
  2. Lyö veto riskittömästi 100€ asti.
  3. Jos vetosi häviää, saat rahat takaisin.

Lunasta 200% talletusbonus näin:

1. Avaa pelitili.
2. Tee talletus.
3. Saat talletuksen kolminkertaisena takaisin 200€ asti.