Gareth Balen entinen joukkuetoveri ja Tottenhamin entinen keskikenttäpelaaja Mousa Dembélé on varoittanut walesilaishyökkääjää, joka lähestyy siirtoa Kiinaan.

Real Madridin jättävä Bale tulee huhujen mukaan tienaamaan peräti miljoona euroa viikossa Jiangsu Suningin riveissä. Nykyisin Guangzhou R&F:ssä pelaavan Dembélén mukaan Balen ei kuitenkaan tulisi siirtyä Kiinaan pelkän rahan perässä.

– Gareth tulee pärjäämään täällä erittäin hyvin ja kyseessä on liiga johon hän sopii erittäin hyvin, Dembélé kertoi BBC Sportille.

– Hän on uskomaton pelaaja. Kiinassa he haluavat pelaajia jotka voivat luoda jotain tyhjästä. Jos olet tasapainoinen pelaaja, joka vain syöttelee palloa sivuttain, et tule todennäköisesti tekemään niin suurta vaikutusta koska joukkueet voivat peluuttaa vain kolmea [ulkomaalaista] pelaajaa samaan aikaan.

– Raha on tietysti merkittävä tekijä tänne siirtymisessä. Ihmiset jotka tulevat tänne ansaitsevat hyvää rahaa, mutta se riippuu. Jos tulet tänne ainoastaan rahan perässä, etkä nauti kokemuksesta vaan lukittaudut hotellihuoneeseesi joka ilta, homma ei tule sujumaan.

– Jos tienaat hyvin rahaa ja nautit kulttuurista, niin sitten kokemuksestasi tulee hyvä.