Färsaarelaiset uhkasivat HJK:n johtoa – Mestarien liigan taipaleen jatkon varmistamiseen tarvittiin Riski

© Kuva: Juha Tamminen
Mestarien Liigan avauksessa Napoli vs Liverpool! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!

HJK jatkaa taivaltaan Mestarien liigan karsinnoissa, kaadettuaan färsaarelaisen Torshavnin kahden ottelun yhteistuloksella 5-2.

Kotona rullailtu 3-0 -voitto osoittautui tuiki tarpeelliseksi, Gundadalurissa pelatun toisen osaottelun avausjakson perusteella; isännät johtivat ensimmäisen puolikkaan jälkeen 1-0. Tauon jälkeen Toni Koskela otti kentälle tulivoimaa, penkiltä aloittaneiden Riku Riskin ja Lassi Lappalaisen muodossa.

56. minuutilla kuitenkin tuli lisää lunta tupaan; Torshavnin tanskalaisosasto iski tällä kertaa Lasse Andersenin toimesta, kulmapotkutilanteesta. HJK ei edelleenkään ollut kertaakaan koetellut Teitur Gestssonin vartioimaa maalia.

Klubi havahtui tästä kuitenkin viimein, ja iski kuolettavan naulan saarelaisten arkkuun  Riskin vierasmaalilla – siis joukkueen ensimmäisellä maalin tienoille suuntautuneella laukauksella koko ottelussa.

Riski pääsi toistamaan temppunsa 77. minuutilla. Syötön tarjoili Lappalainen – vaihdot tauolla menivät siis melko nappiin.

Mestarien Liigan avauksessa Napoli vs Liverpool! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!