Veikkausliiga
FC Inter – FC Lahti
Perjantai 05.07. klo 18:30

Veikkausliiga jatkuu tipoittain ja perjantaina pelataan Veritaksella FC Interin ja Lahden välinen kamppailu. Kumpikaan joukkue ei voi olla täysin tyytyväinen tämänhetkiseen iskuunsa, joten perjantaina pelataan melko isoista pisteistä. Etenkin turkulaisten puolustustyöskentely vaatisi ryhtiliikettä. Tätä ainakin fanit odottavat.

Totuuden nimissä Inter olisi ansainnut kahdesta viimeisestä ottelustaan enemmän kuin yhden pisteen. VPS:ää vastaan se hallitsi ottelua ja SJK-pelissäkin sen olisi pitänyt saada käteen muutakin kuin tappio. Joukkue ei ole viiteen viimeiseen otteluun onnistunut pitämään omaa päätä puhtaana ja koko kauden mittapuulla sen puolustus on sarjan vuotoalttiimmasta päästä. Filip Valencicin vartiointiin lahtelaiset joutuvat panostamaan, koska on tällä hetkellä vaarallisin yksittäinen Veikkausliigan pelaaja. Interin terveystilanne on tällä hetkellä hyvä.

FC Lahti paransi HIFK-peliin peli-ilmettään ja sai pisteen 0-0 tasapelillä. HIFK oli aika ajoin pulassa lahtelaisten suoraviivaisten hyökkäysten kanssa. Pelitilannemaalien tekeminen ei ole tällä kaudella ollut yleisestikään helppoa Sami Ristilän suojateille. Turussa joukkue saa vastaansa yhden Veikkausliigan juonikkaimman hyökkäyskaluston ja iltapuhteesta voi siinä mielessä tulla sangen kiireinen. FC Lahdelta ovat poissa Drilon Shala, Erik Törnros sekä Mikko Viitikko. Kokoonpanoista siis miinusta vieraille.

Vetosuositus

FC Interin voisi odottaa saavan pisteitä tästä ottelusta. Turhautuminen kahden edellisen ottelun tuloksesta voi johtaa siihen, että FC Lahdelle annetaan runtua niin paljon kuin mahdollista. Näin ottelun repeäminenkään ei ole mahdotonta, jos vierailla ei ole aivan terävin päivänsä. Vetosuositus on Aasialainen tasoitus, FC Inter -1.5 maalia kertoimella 2,60. Veto on siis voitollinen Interin vähintään kahden maalin voitolla.

Lunasta paras tarjous in kautta!

Lyö vetoa esimerkiksi otteluun FC Inter – FC Lahti ja kohteeseen veto ”Aasialainen tasoitus, FC Inter -1.5 maalia”. Jos FC Inter voittaa ottelun vähintään kahdella maalilla, saat 260 euroa riskittömän 100 euron vedon avulla. Jos Inter voittaa maalilla, ottelu päättyy tasan tai FC Lahti voittaa, saat panoksen takaisin 100€ asti. Voit lyödä myös pienemmän riskittömän vedon (min. 10€).

Jos et halua lyödä riskitöntä vetoa, voit lunastaa myös 200% talletusbonuksen. Näin saat esimerkiksi 20€ talletuksella heti 60€ pelirahaa. Tallettamalla 100€ saat maksimibonusrahan 200€.

Lyö riskitön 100€ veto näin:

  1. Avaa pelitili ja tee talletus.
  2. Lyö veto riskittömästi 100€ asti.
  3. Jos vetosi häviää, saat rahat takaisin.

[inline-text-ad text=”LUNASTA 100€ RISKITÖN VETO” odds=”” cta=”LUNASTA TARJOUS” url=”http://dspk.kindredplc.com/redirect.aspx?pid=44408&bid=33974″]

Lunasta 200% talletusbonus näin:

1. Avaa pelitili.
2. Tee talletus.
3. Saat talletuksen kolminkertaisena takaisin 200€ asti.

[inline-text-ad text=”LUNASTA 200% talletusbonus” odds=”” cta=”LUNASTA TARJOUS” url=”http://dspk.kindredplc.com/redirect.aspx?pid=44408&bid=33974″]