Illan ainoa veikkausliigaottelu pelattiin Seinäjoella, jossa isäntä-SJK:ta vastaan asettui FC Inter.

Ottelun alkua vei vahvasti pitkästä aikaa kotikentälleen päässyt SJK, joka loi vieraita selkeästi enemmän vaaratilanteita. 20 minuutin pelin jälkeen myös turkulaiset saivat juonta hyökkäyksiinsä, ja peli tasoittui. Maalivahdeista ensimmäisen puolituntisen aikana sai nimiinsä torjunnan vain Mihkel Aksalu, pysäyttäessään Timo Furuholmin voimattomaksi jääneen puskun.

Kun siirryttiin ensimmäisen jakson viimeiselle vartille sai Aksalu tehdä töitä lisää. Virolaisvahti piti maalinsa puhtaana Luciano Balbin ja Mika Ojalan perättäisistä yrityksistä huolimatta.

Inter käänsi peliä tilastollisesti itselleen kohti taukoa mentäessä, mutta lopulta avauspuolikkaan ainoaksi tilastomerkinnäksi jäi Juuso Hämäläisen nappaama varoitus.

57. minuutin kohdalla nähtiin tuttua taikaa, kun Valcencic sai pallon boksin kaarella. Pieni kääntyminen, ja pallo täysin vastustamattomasti oikeaan yläkulmaan, 0-1. Kyseessä slovenialaisen kauden 10. täysosuma.

Kauaa ei johtoaema silti pitänyt, kun Mehmet Hetemaj sai puskettua pallon ohi Henrik Moisanderin kulmapotkutilanteesta. Matala sijoitus vasempaan alakulmaan ajassa 64 minuuttia, 1-1.

74. minuutilla Billy Ions oli viedä isännät johtoon, karattuaan oikealta puolittain läpi Moisanderin vastaantullo piti lukemat tasoissa.

Viittä minuttia ennen täyttä aikaa pallo päätyi keskityksestä Balbin käteen – isännille rangaistuspotku. Denys Oliynyk asteli pilkulle, ja niittasi pallon vasempaan alakulmaan.

2-1 -lukemat jäivät ottelun lopputulokseksi. Näillä lukemilla SJK nousi illan vieraastaan pisteen päähän, kuudenneksi.