Chelsea-managerina ensimmäiseen valioliigakauteensa valmistautuva Frank Lampard voi nyt sanoa voittaneensa Barcelonan myös valmentajana.

Temppu tuli tehtyä Japanin Saitamassa pelatussa harjoitusottelussa, jonka siniset veivät lukemin 1-2.

Kummatkin suurseurat pelasivat melko vahvoilla kokoonpanoilla, ja tällaisille otteluile tyypillisesti vaihtoivat ottelun aikana koko kenttämiehistönsä. Lampard tosin jätti Kepa Arrizabalagan maalipuiden väliin täydeksi peliajaksi.

Avauspaikastaan kiitti 34. minuutilla lainakiertolainen Tammy Abraham. Viime kaudella Aston Villan riveissä kovat Mestaruussarjatehot (25 maalia 37 ottelussa) nakuttanut Chelsea-kasvatti vei joukkuuensa johtoon, ja oli kiinni voittomaalin tekijän tittelissä, kunnes Ivan Rakitic onnistui rikkomaan Barcelonan nollan lisäajalla.

Chelsean toisen osuman iski Ross Barkley.

Barcelonan avauksessa nähtiin nyt ensi kertaa Antoine Griezmann.