Gareth Balen agentti tiukkana: ”Ei mitään väkinäisiä diilejä”

© Kuva: Getty Images
Valioliigassa Chelsea isännöi Manchester Unitedia! Hyödynnä tipsi ja talletusbonus!

Vaikka Gareth Balen tilanne Real Madridissa tiedettiin hankalaksi, ei hänestä välttämättä uskonut tulevan yhtä kesän siirtouutisten ykkösnimistä. Nyt niin näyttää kuitenkin käyneen, vaikka mitään siirtoa ei pelaajan agentin mukaan edes ole tiedossa.

Walesilaisen suhteen kuultiin Real-luotsi Zinédine Zidanelta viikonloppuna kovia kommentteja, joita tämä sitten jälkikäteen osin yritti painaa villaisella.

Agentti Jonathan Barnett on jatkuvasti laittanut puheissa kovan kovaa vastaan, niin myös nyt.

– Ei mitään väkinäisiä diilejä tulla tekemään siksi, että hänet saataisiin ulos seurasta. Gareth on yksi maailman parhaista pelaajista ja voin taata, ettei häntä lainata yhtään mihinkään.

Seurat, joilla olisi varaa Balen massiivisiin palkkoihin pysyvän siirron jälkeen, ovat kovin vähissä. Kiinalaisista tahoista on puhuttu, mutta Barnett ei vihjaa niihin puolella sanallakaan.

– Jos jotain meille sopivaa tulee eteen, niin asiat saattavat tietenkin muuttua nopeasti, ja kauppa syntyä parissa päivässä. Toisaalta hän voi olla Real Madridin pelaaja vielä kolmen vuoden ajan, niinkuin sopimuksessa lukee.

Lähde: Sky Sports


Nappaa 20€ riskitön veto!

  1. Avaa pelitili Nordicbetille alapuolen napista.
  2. Talleta vähintään 20 euroa.
  3. Talletuksen jälkeen saat heti 20€ riskittömän vedon.

Valioliigassa Chelsea isännöi Manchester Unitedia! Hyödynnä tipsi ja talletusbonus!