Allsvenskan
GIF Sundsvall – Hammarby
Maanantai 15.07. klo 20:00

Maanantaina Allsvenskanissa taloudellisten haasteiden kanssa painiva GIF Sundsvall isännöi sarjan ylemmässä keskikastissa operoivaa Hammarbytä. Sundsvallilaisten elämä Allevenskanissa on muuttunut selvitytymistaisteluksi ja kaiken lisäksi putoamispeikko kummittelee joukkueen kintereillä. Tätä ottelua pääset jännittämään suorana striiminä TV:stä.

Sundvallilaisia jalkapallofaneja ei käy kateeksi. Seura alkaa olla lähellä selvitystilaa ja tämä näkyy oikeastaan kaikessa toiminnassa. Pelaajia on jo myyty ja lisää tuntuu olevan lähtökuopissa. Tulevaisuus näyttää tällä hetkellä erittäin harmaalta. Kotona Giffarna on onnistunut keräämään pisteitä säällisesti, mutta vieraspelit ovat tällä kaudella sujuneet vielä voitoitta. Jos joukkue heikkenee vielä entisestään, putoaminen on realismia ja konkurssikaan ei ole pois suljettu vaihtoehto.

Hammarbyllä on alla komea kotivoitto sarjajumbo Falkenbergista. Joukkue on ollut tällä kaudella varsin kotiriippuvainen – vieraista ei pisteitä ole ihmeesti ropissut. Puolustus on vieraissa vuotanut aivan liiaksi. Bajenilla on materiaalietu ja suurvoiton jälkeen myöskin henki on oletettavasti isäntiä korkeammalla.

Vetosuositus

Joukkueet ovat aikaisemmin pelanneet keskenään runsasmaalisia otteluita ja tässäkin on aineksia moiseen. Hammarbyn voittokertoimet ovat painettu sen verran pohjiin, että runsasmaalisuus maistuu tällä erää parhaiten. Vetosuositus on Ottelussa yli 2,5 maalia kertoimella 1,91.

– Petsipappa –

Lunasta paras tarjous in kautta!

Lyö vetoa esimerkiksi otteluun GIF Sundsvall – Hammarby ja kohteeseen veto ”Ottelussa yli 2,5 maalia”. Jos ottelussa tehdään vähintään kolme maalia, saat 191 euroa riskittömän 100 euron vedon avulla. Jos ottelussa tehdään enintään kaksi maalia, saat panoksen takaisin 100€ asti. Voit lyödä myös pienemmän riskittömän vedon (min. 10€).

Jos et halua lyödä riskitöntä vetoa, voit lunastaa myös 200% talletusbonuksen. Näin saat esimerkiksi 20€ talletuksella heti 60€ pelirahaa. Tallettamalla 100€ saat maksimibonusrahan 200€.

Lyö riskitön 100€ veto näin:

  1. Avaa pelitili ja tee talletus.
  2. Lyö veto riskittömästi 100€ asti.
  3. Jos vetosi häviää, saat rahat takaisin.

[inline-text-ad text=”LUNASTA 100€ RISKITÖN VETO” odds=”” cta=”LUNASTA TARJOUS” url=”http://dspk.kindredplc.com/redirect.aspx?pid=44408&bid=33974″]

Lunasta 200% talletusbonus näin:

1. Avaa pelitili.
2. Tee talletus.
3. Saat talletuksen kolminkertaisena takaisin 200€ asti.

[inline-text-ad text=”LUNASTA 200% talletusbonus” odds=”” cta=”LUNASTA TARJOUS” url=”http://dspk.kindredplc.com/redirect.aspx?pid=44408&bid=33974″]

Katso matsi suorana lähetyksenä ilmaiseksi!

TV näyttää laajasti huippu-urheilua. Pääset katsomaan esimerkiksi Allsvenskanin otteluita, joten myös tämä ottelu on katsottavissasi ilmaiseksi. Pelitililläsi pitää olla rahaa tai veto lyötynä viimeisen 24h aikana, jotta näet pelit. Kun otat vihjeen talteen, pääset siis heti myös pelin ääreen!

Copa American lisäksi näet myös esimerkiksi La Ligan, Ranskan Ligue 1:n, Championshipin, Serie A:n, Bundesligan, MLS:n ja FA Cupin matseja. Lisäksi esimerkiksi jääkiekon MM-kisat, tennis ja NBA ovat saatavillasi, kun käytät TV:tä.

Katso illan peli ja huippu-urheilua ilmaiseksi tästä!

Lisätietoa:

Riskitön veto tarkoittaa sitä, että saat panoksesi takaisin, jos vetosi häviää. Voit lyödä minkä tahansa suuruisen vedon 10-100€ väliltä. Palautettu panos maksetaan bonusrahana 100€ asti. Lyö vetoa 4x bonuksesi verran ennen rahan nostoa yli 1,4 kertoimella.