HB Tórshavn – HJK: vetovihje ja striimi kehiin Klubin vieraspelistä

Mestarien Liiga
HB Tórshavn – HJK
Tiistai 16.07. klo 21:00

Tiistaina HJK matkustaa omalla tavallaan eksoottiselle vieraspelimatkalle Färsaarille, jossa sitä isännöi hallitseva sarjansa mestari HB Tórshavn. Perillä odottaa mahdollisesti sadetta ja reilun 10 asteen lämpötila, joten mistään ääriolosuhteista ei voida kuitenkaan puhua. HJK lähtee toiseen osaotteluun mukavista asetelmista, joten on mielenkiintoista nähdä joukkueen taktiikka vieraspelissä. TV on kätevä tapa seurata Klubin vierasottelu suorana lähetyksenä.

HJK siis voitti ensimmäisen osaottelun varmoin ottein 3-0. Avainasemassa oli Lassi Lappalaisen kaksi maalia ja vaaralliset nousut pitkin ottelua. Tórshavn pääsi omalta osaltaan hallitsemaan palloa ja sai aikaan laukauksiakin, mutta keskimäärin ne tulivat melko vaarattomalta sektorilta. Toki ottelua tasoitti Faith Friday Obilorin ulosajo, mutta silti Klubi ei ollut todellisissa ongelmissa färsaarelaisten kanssa – joukkue pelasi ottelun loppuun varman päälle ja vältteli virheitä.

HB Tórshavnin on aloitettava tiistain peli aktiivisesti, jotta sillä olisi edes pieni mahdollisuus päästä ottelupariin mukaan. Tämä voi antaa Klubille tilaa omien hyökkäysten kehittelylle ja tuoda maalipaikkoja ottelun alusta asti. Jos Klubi onnistuu jo alkuvaiheessa maalinteossa, ottelu voi mennä pelailuksi.

Vetosuositus

HJK on parantanut viime viikkoina peliään paljon ja saanee mahdollisuuksia tehdä maaleja vieraissakin. Vaikka joukkueella ei ole voittopaineita toisessa osaottelussa, vetosuositus on HJK voittaa ottelun kertoimella 1,70.

– Petsipappa –

Näin näet suomalaisjoukkueiden europelit ilmaiseksi!

lähettää RoPS:n, KuPS:n ja HJK:n matsit suorana lähetyksenä ja ilmaiseksi. Seuraa alapuolen ohjeita ja tiedät, miten pääset väijymään pelit.

Ohjeet:

1. Siirry ille TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili ja talleta (saat ensitalletusbonuksen 100€ asti).
3. Siirry TV:n pariin ja voit aloittaa otteluiden katselun.

Huomio: Jokaiseen peliin on myös tarjous vanhoille asiakkaille. Kun betsaat ottelua livenä 5 eurolla, saat automaattisesti 5€ ilmaisvedon.