Veikkausliiga
HIFK – RoPS
Sunnuntai 21.07. klo 17:00

Sunnuntaina Töölössä tapahtuu, sillä eurokentillä taistellut RoPS matkaa jo Helsinkiin HIFKin vieraaksi. Napapiiriläisten huili jäi torstaisen Aberdeen-ottelun jälkeen lyhyeksi ja joukkue on matkustanut yöjunalla etelään. HIFK on saanut viikolla keskittyä tähän kamppailuun, mikä onkin ollut tarpeen kahden vaisumman esityksen jälkeen.

HIFKillä on alla selkeät tappiot HJK:ta ja Honkaa vastaan. Siirtoikkunan auettua joukkueeseen on hankittu Sakari Tukiainen sekä Macario Hing-Glover. Tähtirinnat ovat saaneet järjestettyä joukkueen peliä ja kaikella kunnioituksella RoPS ei ole aivan Klubin tai Hongan veroinen vastus. Tero Mäntylä on päässyt takaisin pelikieltoon, mikä onkin tarpeen, kun Hannu Patronen kärsii pelikieltoaan. Valmentaja Tor Thodesen saattaa uusien pelaajien myötä hieman muuttaa ryhmitystään.

RoPS taisteli Aberdeenia vastaan todella suurella sydämellä, mutta tasoero skottien hyväksi oli lopulta liikaa. Tuosta otteluparista pitäisi saada hyvää fiilistä myös Veikkausliigaan, sillä kausi on varmasti ollut melkoinen pettymys tähän asti. Fiiliksen lisäksi ainakin rasitus on tällä hetkellä kova. Torstain ottelun jälkeen Pasi Tuutin suojateilla ei ole jäänyt valmistautumiseen ja lepoon liikaa aikaa. Tähän perustuu myös ottelun vetosuositus.

Vetosuositus

HIFK saa varmasti etua vieraiden rasituksesta. Tämä ei mielestäni näy kertoimissa aivan tarpeeksi, joten otan kotijoukkuetta lapulle – vetosuositus on HIFK voittaa ottelun kertoimella 2,35.

– Petsipappa –

Lunasta paras tarjous in kautta!

Lyö vetoa esimerkiksi otteluun HIFK – RoPS ja kohteeseen veto ”HIFK voittaa ottelun”. Jos HIFK voittaa ottelun, saat 280 euroa riskittömän 100 euron vedon avulla. Jos ottelu päättyy tasan tai RoPS voittaa, saat panoksen takaisin 100€ asti. Voit lyödä myös pienemmän riskittömän vedon (min. 10€).

Jos et halua lyödä riskitöntä vetoa, voit lunastaa myös 200% talletusbonuksen. Näin saat esimerkiksi 20€ talletuksella heti 60€ pelirahaa. Tallettamalla 100€ saat maksimibonusrahan 200€.

Lyö riskitön 100€ veto näin:

  1. Avaa pelitili ja tee talletus.
  2. Lyö veto riskittömästi 100€ asti.
  3. Jos vetosi häviää, saat rahat takaisin.

[inline-text-ad text=”LUNASTA 100€ RISKITÖN VETO” odds=”” cta=”LUNASTA TARJOUS” url=”http://dspk.kindredplc.com/redirect.aspx?pid=44408&bid=33974″]

Lunasta 200% talletusbonus näin:

1. Avaa pelitili.
2. Tee talletus.
3. Saat talletuksen kolminkertaisena takaisin 200€ asti.

[inline-text-ad text=”LUNASTA 200% talletusbonus” odds=”” cta=”LUNASTA TARJOUS” url=”http://dspk.kindredplc.com/redirect.aspx?pid=44408&bid=33974″]