HJK voitti keskiviikkoiltana Crvena Zvezdan Töölössä Mestarien liigan toisen karsintakierroksen toisessa osaottelussa maalein 2-1.

Kotivoitto ei kuitenkaan riittänyt jatkopaikkaan, sillä Crvena Zvezda voitti avausosan Belgradissa viime viikolla luvuin 2-0.

Ensimmäisen puolen tunnin ajan HJK ei saanut ottelua kunnolla hallintaansa takaa-ajoasemastaan huolimatta, mutta ensimmäisen jakson viimeisen vartin aikana HJK oli selvästi vieraitaan edellä.

Se johti avausmaaliin toisen jakson alussa. HJK:n kapteeni Sebastian Dahlström laukoi isännät komeasti johtoon toisen puoliskon ensimmäisellä minuutilla, mutta Crvena Zvezda nousi tasoihin kymmentä minuuttia myöhemmin. Dušan Jovancicin laukaus kimposi epäonnekkaasti HJK-puolustuksen kautta verkkoon, ja HJK oli vieraiden tasoitusmaalin myötä kolmen maalin päässä jatkopaikasta.

HJK haki vimmatusti toisella jaksolla maaleja, mutta viime kaudella Mestarien liigan lohkovaiheessa Liverpoolin voittaneen Crvena Zvezdan puolustus piti vieraat vailla sen suurempia ongelmia.

Riku Riski teki ottelun voittomaalin lisäajalla. Se jäi HJK:n viimeiseksi maaliksi Mestarien liigan karsinnoissa kuluvalla kaudella.

HJK kohtaa seuraavaksi Eurooppa-liigan kolmannella karsintakierroksella joko puolalaisen Piast Gliwicen tai latvialaisen Rigan.