HJK tappioasemassa tauolle – kotivoiton reiluus tarpeeseen?

© Kuva: Juha Tamminen
Viikko käyntiin MLS-pelillä! Lunasta riskitön veto tai talletusbonus!

HJK lähti Mestarien liigan karsintaotteluunsa färsaarelaista Torhsavnia vastaan turvallisen tuntuisesta 3-0 -johtoasemasta. Tämä näkyi myös avauskokoonpanossa, josta oltiin jätetty penkin puolelle muiden muassa Riku Riski, Sebastian Dahlström ja Lassi Lappalainen.

Kun ottelua oltiin pelattu 17 minuuttia, pääsi isäntien tanskalaishyökkääjä Sebastian Pingel siirtämään tolpan kautta joukkueensa johtoon. Tauolle mentäessä tilanne on edelleen 1-0, eikä HJK:lle ole kirjattu ainuttakaan maalintekoyritystä. Torshavnilla niitä on neljä.

Viikko käyntiin MLS-pelillä! Lunasta riskitön veto tai talletusbonus!
Edellinen artikkeliSiirrosta sopuun – Benfica ostamassa Juventus-vahdin
Seuraava artikkeliFärsaarelaiset uhkasivat HJK:n johtoa – Mestarien liigan taipaleen jatkon varmistamiseen tarvittiin Riski