HJK – VPS: Vepsu vastassa euromatsien välissä

Veikkausliiga
HJK – VPS
Lauantai 27.07. klo 17:00

HJK tahkoaa eurokiireidensä keskellä myös kotoista Veikkausliigaa. Vastassa on sarjajumbo sekä pelillisen ja taloudellisen puolen kriisijoukkue VPS, jonka voitoton taival Veikkausliigassa on jatkunut jo 16 pelin ajan tällä kaudella. HJK on siirtoikkunan aikana alkanut päivittää joukkuettaan, mutta vaasalaisilla ei ole tähän todennäköisesti resursseja. Kimurantti tilanne, eikä Töölöstäkään helppoja pisteitä ole tarjolla isäntien otteluruuhkasta huolimatta.

HJK sinnitteli Belgradissa UCL-karsintaottelussa loppuun asti, mutta paine oli liian kova ja kuonoon tuli selityksittä 2-0. Joukkueessa on uusina kasvoina Tim Väyrynen, Ilves-ottelussa loistanut William Parra sekä Vepsu-ottelussa todennäköisesti debytoiva Victor Luiz. Ruuhka ja kuuma keli voivat ajaa Toni Koskelan harjoittamaan miehistön kierrätystä, mutta toisaalta näitä hetkiä varten joukkue on pitkän talven treenannut.

VPS:n esitys oli FC Lahtea vastaan verrattain hyvä, mutta täyttä ehjää ysikymppistä joukkue ei saanut edelleenkään tehtyä. Joukkueesta on tällä kaudella saanut jo kirjoittaa paljon negatiivisia asioita, mutta ei Lahti-ottelu aivan epätoivoista kuvaa jättänyt. Nyt tosin vastus on aivan eri planeetalta, eikä Vepsu tule saamaan mitään ilmaiseksi.

Vetosuositus

Eurokiireistä huolimatta uskon HJK:n handlaavan tämän ottelun. Uudet kasvot tuovat joukkueeseen lisävoimaa kiireisenä aikana ja uskon perusluokan olevan yksinkertaisesti vaasalaisille liikaa. Vetosuositus on Aasialainen tasoitus, HJK -1.5 kertoimella 2,18. Vähintään kahden maalin kotivoitolla siis veto napsahtaa uuniin.

– Petsipappa –

Lunasta paras tarjous Unibetin kautta!

Lyö vetoa esimerkiksi otteluun HJK – VPS ja kohteeseen veto ”Aasialainen tasoitus, HJK -1.5”. Jos HJK voittaa ottelun vähintään kahdella maalilla, saat 218 euroa riskittömän 100 euron vedon avulla. Jos HJK voittaa maalilla, ottelu päättyy tasan tai VPS voittaa, saat panoksen takaisin 100€ asti. Voit lyödä myös pienemmän riskittömän vedon (min. 10€).

Jos et halua lyödä riskitöntä vetoa, voit lunastaa myös 200% talletusbonuksen. Näin saat esimerkiksi 20€ talletuksella heti 60€ pelirahaa. Tallettamalla 100€ saat maksimibonusrahan 200€.

Lyö riskitön 100€ veto näin:

  1. Avaa pelitili ja tee talletus.
  2. Lyö veto riskittömästi 100€ asti.
  3. Jos vetosi häviää, saat rahat takaisin.

Lunasta 200% talletusbonus näin:

1. Avaa pelitili.
2. Tee talletus.
3. Saat talletuksen kolminkertaisena takaisin 200€ asti.