© Kuva:

Houston – Los Angeles FC: kaunis kesäaamu ja vetopelistä suora striimi

MLS
Houston – Los Angeles FC
Lauantai 12.07. klo 04:00

Jalkapalloileva maailma tuntuu vetävän henkeä perjantaina, joten hyppäämme ison rapakon yli ja otamme noston MLS:stä, jossa Läntisen konferenssin keskitasolla operoiva Houston isännnöi konferenssia selkeästi johtavaa Los Angeles FC:tä. Vierailla on rasitteenaan viikolla pelattu cup-ottelu, joten muuttujia ainakin riittää. Unibet TV välittää ottelun suorana striiminä kauniin kesäaamun ratoksi.

Houstonilla ei tällä hetkellä mene kovin vahvasti, sillä viidestä viimeisestä MLS-ottelustaan se on hävinnyt neljä. Tosin on huomioitava, että nämä tappiot ovat tulleet vieraspeleissä – kotipeleissä joukkue on ollut koko kauden vahva. Viime ottelussa houstonilaiset päästivät itäisen konferenssin jumbon Cincinnatin jo 3-0 johtoon, eivätkä kovasta kiristä huolimatta saaneet tästäkään ottelusta pisteitä matkaan. Tätä menoa Houston vajoaa playoff-viivan alapuolelle ja sitä ei kukaan totisesti halua.

Los Angelesilla ei puolestaan ole mitään valittamista tilanteestaan – peli sujuu ja konferenssin johto on selkeä. Joukkueen meksikolaiskärki Carlos Vela pelaa huikeaa kautta ja on tähän mennessä tehtaillut jo 19 MLS-osumaa. LAFC pelasi US Open Cupia viikolla ja hävisi Portland Timbersiä vastaan 0-1. MLS:ssä jälki on ollut kovaa, sillä viimeiseen 11 MLS-otteluun mahtuu vain yksi tappio.

Vetosuositus

Ensimmäinen tarkistus tämän ottelun kertoimista oli overiin, mutta sen markkina on haistellut ikävän kohdalleen. Cup-rasituksesta huolimatta Los Angeles on hinnoiteltu yllättävän selkeäksi altavastaajaksi, joten sitä on kokeiltava vähästä lepoajasta huolimatta. Vetosuositus on siis Los Angeles voittaa ottelun kertoimella 2,80.

– Petsipappa –

Lunasta paras tarjous Unibetin kautta!

Lyö veto otteluun Houston – Los Angeles FC ja kohteeseen veto Los Angeles FC voittaa ottelun. Jos Los Angeles voittaa ottelun, saat 280 euroa riskittömän 100 euron vedon avulla. Jos ottelu päättyy tasan tai Houston voittaa, saat panoksen takaisin 100€ asti. Voit lyödä myös pienemmän riskittömän vedon (min. 10€).

Jos et halua lyödä riskitöntä vetoa, voit lunastaa myös 200% talletusbonuksen. Näin saat esimerkiksi 20€ talletuksella heti 60€ pelirahaa. Tallettamalla 100€ saat maksimibonusrahan 200€.

Lyö riskitön 100€ veto näin:

  1. Avaa pelitili ja tee talletus.
  2. Lyö veto riskittömästi 100€ asti.
  3. Jos vetosi häviää, saat rahat takaisin.

Lunasta 200% talletusbonus näin:

1. Avaa pelitili.
2. Tee talletus.
3. Saat talletuksen kolminkertaisena takaisin 200€ asti.

 

Katso matsi suorana lähetyksenä ilmaiseksi!

Unibet TV näyttää laajasti huippu-urheilua. Pääset katsomaan esimerkiksi MLS:n ottelut, joten myös tämä ottelu on katsottavissasi ilmaiseksi. Pelitililläsi pitää olla rahaa tai veto lyötynä viimeisen 24h aikana, jotta näet pelit. Kun otat vihjeen talteen, pääset siis heti myös pelin ääreen!

MLS:n lisäksi näet myös esimerkiksi La Ligan, Ranskan Ligue 1:n, Championshipin, Serie A:n, Bundesligan ja FA Cupin matseja. Lisäksi esimerkiksi jääkiekon MM-kisat, tennis ja NBA ovat saatavillasi, kun käytät Unibet TV:tä.

Katso illan peli ja huippu-urheilua ilmaiseksi tästä!

Lisätietoa:

Riskitön veto tarkoittaa sitä, että saat panoksesi takaisin, jos vetosi häviää. Voit lyödä minkä tahansa suuruisen vedon 10-100€ väliltä. Palautettu panos maksetaan bonusrahana 100€ asti. Lyö vetoa 4x bonuksesi verran ennen rahan nostoa yli 1,4 kertoimella.