Huippusuositulta saippuaoopperatähdeltä viettelevä lupaus Copa Américan finaalipaikan ratkaisevalle perulaiselle: ”Luvalla tietysti”

© Kuva: Getty Images

Perun pelaajat ovat saaneet lisämotivaatiota Copa Américan finaalipaikan jahtaamiseen. Paikallinen saippuoopperatähti Stephanie Cayo lupaa antaa paikan loppuotteluun ratkaisevalle pelaajalle suudelman.

31-vuotias perulaisnäyttelijätär julkisti tarjouksensa Twitter-tilillään. Cayo tähdittää tällä hetkellä Netflixin Club de Cuervos -sarjaa.

– Haluamme antaa suukon koko Perun maajoukkueelle. Harkitsen vakavasti suudelman antamista (luvalla tietysti) sille, joka kaataa keskiviikkona Chilen, Cayo vihjasi.

Cayon päivitys on välittömästi villinnyt Etelä-Amerikassa. Twiitit ovat keränneet yli 8000 tykkäystä ja 7000 kommenttia.

Huippusuositulla Cayolla on Twitterissä 789 tuhatta seuraajaa ja Instagramissa 1,2 miljoonaa. Näyttelijätär on myös malli, laulaja ja lauluntekijä.

Peru on pelannut viimeksi Copan finaalissa vuonna 1975. Maa voitti tuolloin koko turnauksen.

Peru voitti myös Copan vuonna 1939, kun maa selviytyi ensimmäistä kertaa finaaliin.

Chile ja Peru kohtaavat ensi yönä pelattavassa toisessa välieräottelussa. Voittaja saa loppuottelussa vastaansa isäntämaa Brasilian.

KUPSILLA KUUMAT PAIKAT KOTONA – MARKKINA ON SEKAISIN KUIN SEINÄKELLO!