FC Interin hyökkääjä Benjamin Källman siirtyy lainalle Norjan pääsarjaseuraan Viking Stavangeriin.

Tänään, keskiviikkona, voimaan astuva lainasopimus kattaa tämän vuoden ja sisältää osto-option. Samassa yhteydessä Källmanin sopimusta Interissä on jatkettu kesään 2021.

– Pääsimme hyvään sopimukseen Viking Stavangerin kanssa. Viiden kuukauden laina-aika antaa Benille aikaa vakuuttaa Viking käyttämään osto-optionsa. Mikäli Viking ei käyttäisikään optiota, turvaa Benin ja Interin jatkosopimus rauhan katsoa yhdessä asioita eteenpäin. Tämä sopimuksen pidentäminen kuvastaa sitä hyvää ja edelleen jatkuvaa yhteistyötä, jota olemme yhdessä Benin ja hänen taustajoukkojensa kanssa tehneet hänen urakehityksensä eteen, FC Interin tekninen johtaja Vesa Mäki kertoo seuran tiedotteessa.

Källman pelasi viimeksi Interin riveissä kesällä 2018. Hän pelasi viime syksyn lainalla skotlantilaisessa Dundee FC:ssa ja viime kevään tanskalaisessa Vendsysselissä. Aiemmin urallaan Källman on edustanut myös EIF:iä.

Suomen A-maajoukkueessa Källman on esiintynyt kahdesti. Kesäkuussa hän teki ensimmäisen maalinsa Huuhkajien paidassa, kun hän iski osuman 2-0-voitossa EM-karsintaottelussa Liechtensteinia vastaan.

Viking Stavanger on Norjan pääsarjassa, Eliteserienissä, yhdeksäntenä, kun kaudesta on noin puolet jäljellä.