Huuhkajien kolmosvahti Anssi Jaakkola siirtyy Englannin kolmannella sarjatasolla, Ykkösliigassa, pelaavaan Bristol Roversiin. Seura vahvisti siirron nettisivuillaan maanantai-iltana.

Jaakkola pelasi viime kaudella Readingissa, Englannin Mestaruussarjassa. Jakkolan sopimus päättyi viime kauteen, eikä neuvottelut jatkosopimuksesta edenneet. Bristol Rovers ei kertonut sopimuksen pituudesta.

– Anssi on pelaaja, jota on paljon suositeltu meille, ja olemme innostuneita, että saimme hänet seuraan. Hän on pelannut korkeammalla tasolla ja hänellä on paljon kokemusta pelaamisesta useissa sarjoissa, ja uskon, että hänestä on meille paljon iloa, Roversin päävalmentaja Graham Coughlan kommentoi seuran nettisivuilla.

Jaakkola edustai Readingia kolmen kauden ajan. Sitä ennen 32-vuotias suomalaismaalivahti on urallaan edustanut muun muassa eteläafrikkalaista Ajax Cape Townia, skotlantilaista Kilmanorckia sekä esimerkiksi italialaista Sienaa. Jaakkola on torniolaisen TP-47:n kasvatti.

Myös kaupungin toisessa joukkueessa, Bristol Cityssä, pelaa suomalainen maalivahti. Niki Mäenpää on Englannin Mestaruussarjassa pelaavan Bristol Cityn kassari.

Jos et näe alla olevaa twiittiä, voit katsoa sen tästä.

Bristol Rovers

@Official_BRFC
🗣️ The first interview with our new goalkeeper, as he talks about his background in the game and what attracted him to sign for Rovers...

#BristolRovers