Huuhkajien maalivahti pitää uutta seuraansa sarjan ”mustana hevosena” – kertoo avoimesti myös tavoitteestaan maajoukkueessa

© Kuva: Getty Images

Englantilaisseura Bristol Roversin riveihin siirtynyt Anssi Jaakkola haluaa palata Huuhkajissa tolppien väliin. Asiasta kerrotaan Bristol Postin verkkosivuilla.

Edellisen kerran Jaakkola, 32, pelasi Suomen maajoukkuepaidassa viime vuoden Malta-ottelussa, jossa hänet vaihdettiin toisella puoliajalla kentälle.

– Haluan edelleen olla osa Suomen maajoukkuetta. Se on yksi tavoitteistani, saada siellä pelejä ja olla mukana ympyröissä, Jaakkola toteaa.

– Tietenkin maajoukkueella menee tällä hetkellä todella hyvin, joten meillä on mahdollisuus selviytyä EM-lopputurnaukseen. Joten se on meillä tavoitteena, ja haluaisin olla siinä mukana.

Jaakkolan mukaan Roversin manageri Graham Coughlan ei ole vielä asettanut konkreettista tavoitetta alkavalle kaudelle, mutta maalivahti povaa joukkueesta Ykkösliigan ”mustaa hevosta”.

– Hän (Coughlan) sanoi, että joukkue on valmis kilpailemaan ja vahva. He päättivät viime kauden vahvasti ja pyrkivät jatkamaan samassa vireessä.

Jalkapallo on vienyt Jaakkolan Englannin lisäksi Italiaan, Tshekkiin, Skotlantiin ja Etelä-Afrikkaan. Viime vuodet hän edusti Readingia.

Huuhkajissa Jaakkolan edellä nokkimisjärjestyksessä ovat Lukas Hradecky ja Jesse Joronen.

– Kyllä se hierarkia meidän välillä on tällä hetkellä aika selkeä. Luke on ykkönen, Jesse kakkonen ja mä kolmonen. Yritän potkia jätkiä parhaani mukaan. Tiedän vastuuni ja asemani ja olen valmis, jos jotain tapahtuu. Täysillä tässä treenataan. Tiedostan myös sen, että ei tässä voi laakereilla levätä, Jaakkola totesi viime kuussa SuomiFutis-sivustolle.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.