Veikkausliiga
Ilves – SJK
Sunnuntai 07.07. klo 18:30

Sarjakärki Ilves isännöi Tammelan viehättävällä stadionilla SJK:ta sunnuntaina. Ilves on tasapisteissä HJK:n kanssa, mutta sarjaohjelma on tehnyt tepposet ja HJK on pelannut neljä peliä enemmän. Ilveksen peleissä on viime kierroksilla alkanut tapahtua ja SJK:ta vastaan lähtökohdat ovat mielenkiintoiset.

Alkukaudella Ilveksen ottelut olivat lähes inhorealistisen vähämaalisia. Jarkko Wissin taktiikka tuotti tulosta ja Ilvekselle oli lähes mahdotonta tehdä maaleja. Tällä hetkellä maaleja syntyy ja Ilveksen hyökkäysosasto on kokenut uuden kevään. Etenkin Lauri Ala-Myllymäki on ollut liekeissä. Tosin Ilveksen alakertakaan ei ole enää samanlainen linnake. Mutta mikä tärkeintä, voittoja tulee ja kesäkuussa joukkue kairasi myös hienon cup-voiton.

SJK plaanaa sarjataulukossa ylempään loppusarjaan oikeuttavalla kuudennella sijalla. Joukkueen nimilista on veikkausliiga-tasolla kunnioitusta herättävä, mutta aivan kunnolla ei Alexei Eremenkon porukka saa vakuutettua. Inter-voitto oli hyvä referenssi, mutta pelitapahtumiin nähden se ei ollut aivan oikeutettu. Jos jotain joukkueeseen kaivattaisiin, se olisi maalintekovoimaa.

Vetosuositus

Tällä hetkellä Ilveksellä kulkee ja se on luokkaa vieraitansa parempi. Pelisuosituksena tähän otteluun kotivoittoa: Ilves voittaa ottelun kertoimella 1,95.

Lunasta paras tarjous in kautta!

Lyö vetoa esimerkiksi otteluun Ilves – SJK ja kohteeseen veto ”Ilves voittaa ottelun”. Jos MYPA voittaa ottelun, saat 195 euroa riskittömän 100 euron vedon avulla. Jos ottelu päättyy tasan tai SJK voittaa, saat panoksen takaisin 100€ asti. Voit lyödä myös pienemmän riskittömän vedon (min. 10€).

Jos et halua lyödä riskitöntä vetoa, voit lunastaa myös 200% talletusbonuksen. Näin saat esimerkiksi 20€ talletuksella heti 60€ pelirahaa. Tallettamalla 100€ saat maksimibonusrahan 200€.

Lyö riskitön 100€ veto näin:

  1. Avaa pelitili ja tee talletus.
  2. Lyö veto riskittömästi 100€ asti.
  3. Jos vetosi häviää, saat rahat takaisin.

[inline-text-ad text=”LUNASTA 100€ RISKITÖN VETO” odds=”” cta=”LUNASTA TARJOUS” url=”http://dspk.kindredplc.com/redirect.aspx?pid=44408&bid=33974″]

Lunasta 200% talletusbonus näin:

1. Avaa pelitili.
2. Tee talletus.
3. Saat talletuksen kolminkertaisena takaisin 200€ asti.

[inline-text-ad text=”LUNASTA 200% talletusbonus” odds=”” cta=”LUNASTA TARJOUS” url=”http://dspk.kindredplc.com/redirect.aspx?pid=44408&bid=33974″]