Independiente – U.Catolica: Isännät kiistattomia suosikkeja

Copa Sudamericana
Independiente – U.Catolica
Perjantai 26.07. klo 03:30

Kun Eurooppa-Liigan taistot ovat tauonneet, niin ison rapakon toisella puolella kisaillaan cupin parissa. Unibet TV on mukana myös Copa Sudamericanan otteluissa. Ensi yön nostossa eräs turnauksen voittajasuosikki saa vieraita Ecuadorista. Independienten suosikkiasema on vähintäänkin ansaittu.

Argentiinalainen Independiente voitti vastaavan turnauksen kaksi vuotta sitten ja se on kieltämättä tähän Etelä-Amerikan seurajoukkueiden kakkosturnaukseen kova nippu. Joukkue pelasi verrattain vaisun viime kauden Argentiinan liigassa ja ei saanut lunastettua paikkaa Copa Libertadoresiin.

Ecuadorilainen Universidad Catolica selvitti aikaisemmin turnauksessa chileläisen Colo Colon ja perulaisen Melgarin. Nyt vastus on täysin toista luokkaa ja jatkoonpääsy vaatisi täydellistä onnistumista. Joukkue on Ecuadorin sarjassa toisena ja sillä on kaikki kilpailut mukaan lukien kuuden ottelun tappioton putki alla.

Vetosuositus

Ecuadorilaisten hyvästä vireestä huolimatta liputan tässä ottelussa isäntien puolesta. Vetosuosituksena otetaan Independienten maalimääräveto. Vetosuositus on Maaleja yhteensä – kotijoukkue: Yli 1.5 maalia kertoimella 1,68. Veto on siis kotona jos Independiente tekee vähintään kaksi maalia.

– Petsipappa –

Lunasta paras tarjous Unibetin kautta!

Lyö veto otteluun Independiente – U.Catolica ja kohteeseen veto Maaleja yhteensä – kotijoukkue: Yli 1.5 maalia. Jos Independiente tekee vähintään kaksi maalia, saat 168 euroa riskittömän 100 euron vedon avulla. Jos Independiente tekee korkeintaan yhden maalin, saat panoksen takaisin 100€ asti. Voit lyödä myös pienemmän riskittömän vedon (min. 10€).

Jos et halua lyödä riskitöntä vetoa, voit lunastaa myös 200% talletusbonuksen. Näin saat esimerkiksi 20€ talletuksella heti 60€ pelirahaa. Tallettamalla 100€ saat maksimibonusrahan 200€.

Lyö riskitön 100€ veto näin:

  1. Avaa pelitili ja tee talletus.
  2. Lyö veto riskittömästi 100€ asti.
  3. Jos vetosi häviää, saat rahat takaisin.

Lunasta 200% talletusbonus näin:

1. Avaa pelitili.
2. Tee talletus.
3. Saat talletuksen kolminkertaisena takaisin 200€ asti.

Katso matsi suorana lähetyksenä ilmaiseksi!

Unibet TV näyttää laajasti huippu-urheilua. Pääset katsomaan esimerkiksi valikoituja Euroopan Liigan otteluja, joten myös tämä ottelu on katsottavissasi ilmaiseksi. Pelitililläsi pitää olla rahaa tai veto lyötynä viimeisen 24h aikana, jotta näet pelit. Kun otat vihjeen talteen, pääset siis heti myös pelin ääreen!

Tämänn lisäksi näet myös esimerkiksi La Ligan, Ranskan Ligue 1:n, Championshipin, Serie A:n, Bundesligan ja FA Cupin matseja. Lisäksi esimerkiksi jääkiekon MM-kisat, tennis ja NBA ovat saatavillasi, kun käytät Unibet TV:tä.

Katso illan peli ja huippu-urheilua ilmaiseksi tästä!

Lisätietoa:

Riskitön veto tarkoittaa sitä, että saat panoksesi takaisin, jos vetosi häviää. Voit lyödä minkä tahansa suuruisen vedon 10-100€ väliltä. Palautettu panos maksetaan bonusrahana 100€ asti. Lyö vetoa 4x bonuksesi verran ennen rahan nostoa yli 1,4 kertoimella.