SuomiFutis-sivusto saa kovan luokan vahvistuksen, kun jalkapalloasiantuntija Jussi Leppälahti liittyy toimitukseen. Leppälahti on tunnettu muun muassa vanhan Urheilulehden ja ELMO-lehden jalkapallotoimittajana.

Leppälahti valmentaa tällä hetkellä Kakkosessa pelaavaa joensuulaista JIPPOa. Sen lisäksi Leppälahti jatkaa myös kuukausilehti ELMO:n kirjoittajana.

Jatkossa Leppälahden analyyttisiä kirjoituksia voi lukea SuomiFutis- ja Laliiga.com-sivustoilta. Leppälahti liittyy toimitukseen täynnä intoa.

– Hieno fiilis liittyä mukaan. Kiva päästä tekemään energisten tyyppien kanssa laadukkaita futisjuttuja kansalle. Toivottavasti pystyn tekemään sellaisia juttuja, jotka kiinnostavat SuomiFutis-sivuston ja Laliiga.comin lukijoita ja saavat heidät tykästymään kuningaslajiin entistä enemmän! Yritän olla tässä laadukkaassa kokonaisuudessa hyvä tiimipelaaja, Leppälahti kommentoi.

SuomiFutis-sivuston puolella Leppälahti tulee panostamaan suomalaiseen jalkapalloon. Lisäksi täsmäiskuja saatetaan nähdä esimerkiksi Mestarien liigan analysoinnissa.

– SuomiFutiksen puolella juttujeni fokus kallistuu suomalaiseen futikseen. Yritän tehdä sitä mitä parhaiten osaan, eli avata peliä omasta näkökulmastani, mutta faktapohjaisesti. Toivottavasti juttuni herättävät ajatuksia, avaavat asioita ja synnyttävät keskustelua, Leppälahti avaa toimenkuvaansa.

SuomiFutis-sivuston toimituksen esimies Jaakko Perttilä on erittäin tyytyväinen tuoreeseen vahvistukseen.

– Olemme erittäin ilahtuneita, että saimme naarattua Jussin siirtomarkkinoilta. Jussi tekee meillä sitä, minkä parhaiten osaa: analysoi peliä ja pelaajia, Perttilä kertoo.

Leppälahden kirjoituksista saadaan nauttia jo torstaina, kun mies ennakoi Stadin derbyn asetelmia.