KPV – KuPS: Kuopiolaisten vaikea reissu

Veikkausliiga
KPV – KuPS
Sunnuntai 28.07. klo 17:00

Sunnuntaina on Kokkolassa mielenkiintoinen Veikkausliiga-ottelu. Molemmilla joukkueilla on omat lähtökohtansa illan taistoon: KPV yrittää karistaa VPS:n ja putoamispeikon kannoiltaan. KuPS puolestaan kärsi lennon peruuntumisesta Varsovassa, eikä ehtinyt käymään kotona palatessaan torstain UEL-pelistä Legiaa vastaan.

KPV vaihtoi viikolla valmentajaa: Seinäjoelta siirtyi SJK Akatemian johtaja ja vastuuvalmentaja Jani Uotinen pelastamaan KPV:n sarjapaikkaa. Uotisella onkin kova työsarka saada KPV:n rivit suoriksi, sillä sarjajumbo VPS vaanii vain pisteen päässä. Ottelu on KPV:lle näytön paikka uuden valmentajan komennossa ja samalla mielenkiintoinen vieraiden uusiksi menneen valmistautumisen vuoksi.

KuPSin perjantainen lento Varsovasta peruuntui ja joukkue pääsi Helsinkiin vasta lauantaina. Enää ei ollut aikaa tai järkeä käydä Kuopiossa, joten joukkue matkusti suoraan Kokkolaan. KuPS taisteli Legia-pelistä niukan tappion ja pitkäksi menneen paluun kera kovatahtinen ottelu varmasti kulutti bensaa. Koska UEL-jatkopaikka on vielä hyvin mahdollinen, tulee Jani Honkavaara MIFK-ottelun tapaan kierrättämään miehistöään.

Vetosuositus

Monessa suhteessa ottelu on erityislaatuinen ja odottaisin myös lämpimän kelin vaikuttavan ottelun kuvaan. KPV:llä on ottelussa iskun paikka ja vaikka se ei yleisesti ottaen maistuva vetojoukkue olekaan, nyt yritetään kotivoittoa: vetosuositus on KPV voittaa ottelun kertoimella 3,25.

– Petsipappa –

Lunasta paras tarjous Unibetin kautta!

Lyö vetoa esimerkiksi otteluun KPV – KuPS ja kohteeseen veto ”KPV voittaa ottelun”. Jos KPV voittaa ottelun, saat 325 euroa riskittömän 100 euron vedon avulla. Jos ottelu päättyy tasan tai KuPS voittaa, saat panoksen takaisin 100€ asti. Voit lyödä myös pienemmän riskittömän vedon (min. 10€).

Jos et halua lyödä riskitöntä vetoa, voit lunastaa myös 200% talletusbonuksen. Näin saat esimerkiksi 20€ talletuksella heti 60€ pelirahaa. Tallettamalla 100€ saat maksimibonusrahan 200€.

Lyö riskitön 100€ veto näin:

  1. Avaa pelitili ja tee talletus.
  2. Lyö veto riskittömästi 100€ asti.
  3. Jos vetosi häviää, saat rahat takaisin.

Lunasta 200% talletusbonus näin:

1. Avaa pelitili.
2. Tee talletus.
3. Saat talletuksen kolminkertaisena takaisin 200€ asti.