Markus Heikkinen sanoo suoraan – tässä on ikävä totuus RoPS:n mahdollisuuksista Eurooppa-liigan karsintojen otteluparissa

© Kuva: Kansallinen Liiga / Kalevi Hämäläinen

Skottiseura Aberdeenin ex-pelaaja Markus Heikkinen ennakoi Evening Expressin haastattelussa Eurooppa-liigan tulevia karsintapelejä Rovaniemen Palloseuraa vastaan.

– On vaikeata vertailla RoPS:n tasoa Aberdeenin tasoon. Sanoisin, että jos molemmat joukkueet pelaavat tavanomaisella tasollaan, silloin en usko, että RoPS:lla on mahdollisuutta mennä jatkoon. Heidän pitäisi ylisuorittaa paljon, ja Aberdeenilla ei saisi olla hyvä päivä, Heikkinen toteaa.

Hänen mukaansa otteluajankohta ei kuitenkaan ole paras mahdollinen Aberdeenin kannalta, sillä joukkueen kausi on vasta vähitellen alkamassa.

– En tiedä, kuinka kauan Aberdeenin pre-season on kestänyt, mutta olemme nähneet aiemmin Suomessa, kun joukkueet tulevat pelaamaan eurocupeja aloitettuaan juuri kauden, eivätkä ole vielä päässeet vauhtiin. Myöhemmin RoPS:n olisi vaikeampaa lyödä heidät kuin kauden alussa.

Heikkinen nostaa RoPS:n pelaajista esiin muun muassa laitapuolustaja Taye Taiwon, jolla on erittäin vakuuttava CV jalkapalloilijana.

– Tietenkin kun he saavat vapaapotkun, hänellä on mahtava vasen jalka. Joten hän voi hyvänä päivänään laittaa niitä sisään 30 metrin sisältä.

Joukkueet pelaavat ensimmäisen osaottelun torstai-iltana Aberdeenin kotikentällä Pittodriellä.


EM-FUTIS: 5€ Ilmaisveto

1. Siirry Betsafelle tästä
2. Klikkaa ”Lunasta”
3. Saat ilmaisen 5€ vedon mihin tahansa EM-matsiin

Huom! Ilmaisveto on voimassa uusille ja vanhoille asiakkaille