Marseille teloi Wayne Rooneyn seuran pahemman kerran: ”En tule katsomaan sitä nauhalta”

© Kuva: Getty Images

MLS-liigan DC United, joka tunnetaan muun muassa Wayne Rooneyn nykyisenä seurana, koki melkoisen yliajon torstaina, kohdatessaan Ligue1 -kauteensa valmistautuvan Marseillen. Ranskalaiset teloivat isäntänsä luvuin 1-8.

Kotikentällään esiintynyt amerikkalaisryhmä oli melkoisen erilaisessa lähtöasemassa vastustajaansa nähden, siksi sen kokoonpanossa oli vain kolme vakioryhmän nimeä.

Valmentaja Ben Olsenin ryhmän kausi on kesken, ja sillä on edessään tärkeä vierasottelu Chigagossa lauantaina. Kalenteriin kuitenkin oli merkitty kohtaaminen vahvan ranskalaisjoukkueen kanssa. Vaikka luotsi tunnustikin tosiasiat, ei moinen rökitys mukavalta tästä tuntunut.

– Ei kukaan pidä häviämisestä tuolla tavalla. Totta kai Marseille on kova ryhmä, mutta meidän pitäisi kaikki huomioidenkin pystyä haastamaan. Kukaan ei halua päästää noin montaa maalia ottelussa.

Marseille iski osumistaan peräti seitsemän ottelun toisella jaksolla.

Olsenin vastaus siihen, mitä hän joukkueineen sai ottelusta, oli tyly.

– Ei mitään. En tule katsomaan sitä nauhalta.

Ranskalaisten maaleista vastasivat Kevin StrootmanNemanja Radonjic, kaksi maalia mieheen iskeneet Maxime López ja Bouna Sarr, sekä Florian Chabrolle ja Saif-Eddine Khaoui.

Lähde: Washington Post


400% bonus vedonlyöntiin: Talleta 10€ ja saat 50€ pelirahaa!

  1. Avaa pelitili Betsafelle alapuolen napista.
  2. Talleta 10€.
  3. Talletuksen jälkeen saat 50€ pelirahaa.