Megan Rapinoeta vaaditaan adressilla videopelijätin historialliseksi kansikuvapelaajaksi – ”Suurempi näkyvyys auttaa kääntämään heidän päät”

© Kuva: Getty Images
Valioliigassa sarjanousijoiden kohtaaminen! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!

Internetissä on käynnistynyt adressi saada Megan Rapinoe suositun videopelisarja FIFA:n tulevan FIFA 20 -osan kansikuvapelaajaksi. Yhdysvaltojen maajoukkuehyökkääjä oli kesän naisten MM-kisojen valovoimaisimpia tähtiä.

USA voitti toista kertaa peräkkäin maailmanmestaruuden. Rapinoe voitti turnauksen maalipörssin tehtyään viiteen otteluun kuusi maalia.

34-vuotias Rapinoe oli esillä myös kentän ulkopuolella ottamalla yhteen Yhdysvaltojen presidentin Donald Trumpin kanssa ja ajamalla naisten sekä seksuaalivähemmistön oikeuksia.

Darren Holland niminen mies on käynnistänyt change.org-sivustolla adressin saada Rapinoe historiallisesti FIFA:n kanteen.

Naisten joukkueet ovat olleet mukana FIFA:ssa FIFA 16:sta lähtien. Videopelijätin kannessa naispelaajaa ei kuitenkaan olla vielä koskaan nähty.

– FIFA:n täytyy muuttaa palkintorahapolitiikkansa, mutta se olisi vasta alkua. Suurempi näkyvyys tälle joukkueelle ja naisten jalkapallolle auttaa kääntämään heidän päät, Ferguson kirjoittaa.

– EA on tehnyt jo enemmän kuin FIFA naisten jalkapallon tukemisen suhteen, joten heidän tulisi miettiä tätä.

Lähde: Marca


500% talletusbonus: 10€ talletuksella 60€ pelirahaa! 

  1. Avaa tili Betssonille alapuolen napista.
  2. Talleta vähintään 10€.
  3. Saat bonuksen ansiosta heti 60€ pelirahaa!

Valioliigassa sarjanousijoiden kohtaaminen! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!